Zážitek ve sportovním voze dle výběru: 20–50 min. řízení či spolujízdy, výběr ze 6 typů aut

od 1 499 Kč
Vybrat variantu
4,8 / 5 TestujKÁRU (5 poboček) (kontakt) Brno - Bohunice  (mapa) 1 257 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
Karolína Doležalová

Dobrý den. Chtěla bych koupit poukaz manželovi a synovi, jsou ale 3 roky a má sedačku s isofixem. Je možné si u Vás koupit poukaz na auto, které má Isofix, aby mohl jet i syn? Miluje závodní auta a chtěla bych mu splnit jeho sen. Děkuji za odpověď

TestujKÁRU


Dobrý den,



Určitě je to možné, například Dodge Challenger i Ford Mustang isofix mají. Sedačku ale prosíme vezměte svoji, my máme pouze podsedáky pro větší děti.



Děkujeme, TestujKÁRU

Anna Nováková

Zdravím, mám v plánu koupit jízdu pro přítele, který právě udělal autoškolu. Je problém, že má řidičák teprv chvíli nebo to nedělá problém? Děkuji

TestujKÁRU


Dobrý den,



podmínky pro absolvování jízdy jako řidič, jsou řidičský a občanský průkaz. Věkové omezení žádné nemáme. Děkujeme TestujKÁRU

Kateřina

Dobrý den, koupila jsem přítelovi jízdu na 50 minut.
Když si zaplatim,že budu jako spolujezdec, pojedu celou dobu s mým přítelem nebo je to nějak omezené? Předem děkuji za odpověď

TestujKÁRU


Dobrý den, vůbec ne, není to omezeno. Do všech vozů z této akce sebou může obdarovaný vzít až dva spolujezdce.



Děkujeme, TestujKÁRU

Daniel

Dobry den chci se zeptat jestli si urcite auto s ktery se chci svest si vyberu na miste ??

TestujKÁRU


Dobrý den,



Vůz si vyberete již při rezervaci termínu a lokality vaší jízdy. Děkujeme, TestujKÁRU

Eti

Hi, it could be a silly question but I just wanted to be sure before buying it for my husband. Are these cars manual or automatic? My husband has license only for automatic
Thank you!

TestujKÁRU


Hello Eti, you can choose from both, some cars are automatic and some manual. It’s possible to choose later on, while reserving the date for your test drive.



Thank you and looking forward



Patrik, TestujKÁRU

Petra Sedláčková

Dobrý den,

ráda bych věnovala poukaz synovi s jeho tátou a chci se zeptat, zda za syna, který je nezletilý, je zapotřebí uhradit příplatek za spolujezdce.

Děkuji za informaci.

Hezký den

TestujKÁRU

Dobrý den,

Poukazy jsou pro jednu osobu, která může řídit nebo se nechat svézt.

Můžete však sebou na jízdu vzít až dva spolujezdce, každý spolujezdec je za příplatek 149 Kč a v případě zájmu si zdarma může zkusit také i řízení.

Děkujeme, přejeme příjemný den

TestujKÁRU

Klára Kronka

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat zda se za volat vejde chlap který má dva metry ? Manžel by se rad projel , ale není si jistý zda se tam vejde . Děkuji vám za odpověď

TestujKÁRU


Dobrý den, ano za volantem by to neměl být problém.



Děkujeme, přejeme příjemný den



TestujKÁRU

Michaela

Dobrý den,u varianty 40+10 je možné aby auto řídil manžel?nebo řídí pouze instruktor? Děkuji

TestujKÁRU

Dobrý den,

obdarovaný si může u všech variant jízd sám vybrat, zda si bude přát řídit nebo se nechá svézt. Poukazy jsou na řízení nebo spolujízdu, tak jak je uvedeno v jejich popisu.

Děkujeme, TestujKÁRU

Ivana

Dobrý den, nevím jak navázat odpověď na mou založené vlákno, tak musím takto. Ptala jsem se cca před týdnem na jezdce u tohoto zážitku a odpověď mi úplně neřekla, co bych chtěla vědět. Je tedy, prosím, možné někde nahlédnout do variant jezdců, abych se já, popř. potom sám přítel rozhodl, s kým by chtěl jízdu absolvovat? Moc děkuji za odpověď a hezký den.

TestujKÁRU

Dobrý den,

U tohoto zážitku je možný výběr vozu, ve kterém si budete přát jízdu absolvovat. Výběr závodníka/pro­fesionálního jezdce možný není.

Přidám ještě předchozí odpověď:

Nejedná se o jednoho závodníka, většina kluků co s námi pracují, pochází z prostředí mistrovství České Republiky v Rally nebo kaskadérského prostředí filmového průmyslu. Svezení probíhá tak, aby vám co nejlépe ukázali vůz, ale jízda zároveň zůstala bezpečná.

Děkuji za pochopení, přeji příjemný den

Patrik, TestujKÁRU

Ivana

Dobrý den, plánuji příteli k Vánocům dát zážitkové svezení a líbí se mi Vaše varianta “pekelné svezení se závodním jezdcem”. Partner je fanoušek motorsportu a aut celkově, tak jsem se chtěla zeptat, kdo je ten závodní jezdec a jaká auta jezdil a jaké výsledky má za sebou. Moc děkuji za odpověď a přeji hezký večer😌

TestujKÁRU


Dobrý den,



Nejedná se o jednoho závodníka, většina kluků co s námi pracují, pochází z prostředí mistrovství České Republiky v Rally nebo kaskadérského prostředí filmového průmyslu. Svezení probíhá tak, aby vám co nejlépe ukázali vůz, ale jízda zároveň zůstala bezpečná.



Děkujeme, TestujKÁRU

Kristýna

Dobrý den, chci se zeptat jestli se mohu zúčastnit jako „spolujezdec“ klidně vzadu, pokud dárek koupím příteli, aby auto řídil nebo musím pak někde venku během jízdy čekat? Předem děkuji za informace.

Slevomat.cz

Hezký den, Kristýno, děkuji za váš dotaz. Je možné, připlatit si spolujezdce navíc, konkrétně za 149 Kč. Tento příplatek je pak potřeba připlatit až na místě před startem jízdy. Přeji krásný den, Johanka:)

Bára

Dobrý den,
chtěla bych dát dárek příteli, který ale mluví pouze anglicky. Byl by to v případě okruhu u Prahy problém?

děkuji. B.

TestujKÁRU


Dobrý den, problém to určitě není. Pouze při rezervaci termínu uveďte, že budete potřebovat anglicky mluvícího instruktora.



Děkujeme, TestujKÁRU

Nikol

Dobry den chtela bych se zeptat jestli mate v okoli brna na vyber z vice tras aby si clovek jizdu opravdu uzil a nemusel jet pouze pres vesnice kde se muze jet 50 to by byla skoda dekuji

TestujKÁRU

Dobrý den, v Brně, ale i v ostatních městech kde jezdíme, si trasu můžete zvolit sami. Pokud však neznáte dané místo a nechce se vám vhodná trasa hledat, můžete si nechat poradit od nás. Například testovací jízdy v Brně, jezdíme kombinaci dálnice a volné okresní silnice kolem Brněnského Masarykova Okruhu. Na tomto místě není provoz a je široká přehledná silnice, kde si každý může vůz pořádně vyzkoušet. Vhodnou trasu pro testovací jízdy, tak aby se nejezdilo po semaforech nebo v hustém provozu, máme vybranou i v Plzni, Praze, Hradci Králové, Brně a Ostravě.

Děkujeme, TestujKÁRU

Petr

Dobrý den,
je možno vybrat i jiný z vozů v nabídce testujkaru.cz (TOYOTA GR YARIS High Performance)?

Je možno instalovat do vozu dětskou sedačku pro svezení pětiletého dítěte, či je zde minimální věkový limit?

Předem děkuji za odpověď.

 Petr

TestujKÁRU


Dobrý den,



do všech našich vozů je možné instalovat dětskou autosedačku a jízdu jet i s dítětem.Vozy na výběr najdete v popisu nebo fotogalerii této akce.



Děkujeme, TestujKÁRU

Petra

Dobry den, je mozne jednu zazitkovou jizdu (tu nejdrazsi) venovat pro 2 osoby. Zda je mozne, ze by se v prubehu jizdy prostridali, za priplatek samozrejme.

TestujKÁRU


Dobrý den, určitě je to možné. Připlácet za tuto variantu není nutné. Děkujeme, TestujKÁRU

Petr

Dobrý den, jde věnovat zážitkovou jízdu formou dárkového poukazu? Děkuji P.

TestujKÁRU


Dobrý den, určitě ano. Při zakoupení jízdy si můžete vybrat jakým způsobem si budete přát poukaz doručit a jaký typ dárkového poukazu vám bude vyhovovat. Děkujeme, TestujKÁRU

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru