Odpočinek na Slovensku: snídaně nebo polopenze a volný vstup do wellness i bazénů

od 5 520 Kč
Koupit
4,5 / 5 Wellness Hotel Thermal*** (kontakt) Jižní Slovensko - Slovensko (mapa) 207 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ondřej

Dobrý den, bude otevřeno i ve státní svátek ve středu 8.5. ? Případně co by vše bylo v provozu. Děkuji moc.

Wellness Hotel Thermal***


Dobrý deň prajem. Bez ohľadu na sviatok bude v prevádzke hotelové wellness centrum a prvý sektor termálneho kúpaliska, tzn. plavecký bazén, perličkový bazén, zážitkový bazén Relax a zážitkový bazén Hviezda. Pekný deň!

Iva Kynychová

Dobrý den,

máme u Vás rezervaci na příští týden a ráda bych věděla zda jsou do plaveckého bazénu povinné koupací čepice. Děkuji Iva

Wellness Hotel Thermal***


Dobrý deň prajem. Plavecká čiapka nie je potrebná do bazénov. S pozdravom.

Andrea Příkazská

Dobrý den, jsme 3 manželské páry, chtěli bychom u vás dovolenou v termínu 26.10–28.10.2024. Je to možné, berete už na toto období rezervace???? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo,

momentálně je platnost nabídky v rámci Slevomatu do 30.4.2024, což je také nejzazší datum pro využití voucheru. Jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu či bude probloužena, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme.

Doporučuji Vám buď nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Uložit do oblíbených – díky tomu Vám případná další nabídka neunikne- či kontaktovat přímo poskytovatele s Vašimi konkrétními požadavky.

S přáním krásného dne,

Helena

Pavel Jiřík

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Jaké služby (kolik bazénů) bude v provozu (k dispozici) v termínu 9. – 13.3. 2024?
Děkuji moc za odpověď.
Pavel Jiřík

Wellness Hotel Thermal***


Dobry den prajem, v pisanom termine hostia mozu vyuzivat Wellness centrum, ktory je prepojeny s hotelom a krytu plavaren s vonkajsim sedacim bazenom, ktora je vzdialena od hotela cca do 150m. Na nasej oficialnej stranke www.vadasthermal.sk si v galerii mozete pozriet obidva objekty. Pekny den Vam prajeme, recepcia hotela Thermal.

Světlana Volešáková

Prosím o informaci o parkování auta,děkuji.
Volešáková

Wellness Hotel Thermal***


Dobrý deň, pred hotelom je verejné bezplatné parkovisko. Ponúkame aj možnosť stráženého parkoviska za hotelom v areáli kúpaliska – služba je spoplatnená sumou 10€/noc/auto. Pekný deň prajeme!

Mirek Šubrt

Dobrý večer,kolik bazénu bude v únoru v provozu.Děkuji.

Wellness Hotel Thermal***


Dobrý deň, V únoru máme k dispozícii Wellness centrum aj krytú plaváreň.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru