4* hotel v centru Vratislavi, snídaně i vstup do zoo, 400 m ke Staroměstskému náměstí

od 2 040 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Art Hotel **** Wrocław (kontakt) Wrocław - Polsko (mapa) 111 prodejů

Hodnocení podniku Art Hotel **** Wrocław

4,7 26×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,7
93.914%
Personál 4,7
94.546%
Jídlo 4,7
94.286%
Volnočasové služby 4,7
94%
Lokalita 4,9
97.272%

Filtry
Recenze zákazníků

Hned druhý den nám ukradli z hotelové garáže kolo a ze strany hotelu velká neochota toto řešit. na policii jsme museli se 2× dostavit a strávili jsme tam 2 dopoledne . Prostě zkažená dovolená .

Hodnoceno: 5. července 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Byli jsme moc spokojeni, opravdu klidný a luxusní hotel.

Možná moc malý pokoj pro 3 osoby.

Hodnoceno: 2. července 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Hotel v krásném prostředí Starého města z kterého dýchá historie. Personál vstřícný, pokoj útulný a čistý , strava byla pestrá , určitě si každý vybere.

Díky bohu , mě nic nenapadá 🥰

Hodnoceno: 30. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Vynikající lokalita, krásné historické město, ideální také pro gastrovýlety.
V hotelu bohatý snídaňový bufet, příjemný personál, vybavenost pokoje a kvalitní matrace.

Doporučila bych o trochu víc zapracovat na úklidu koupelny.

Hodnoceno: 18. května 2024
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Velmi dobré umístění hotelu, přímo v centru. Hotel čistý. Personál, tedy slečna v recepci, velmi milá a přívětivá. Na vyžádání jsme dostali pokoj s výhledem na město, vyšší patro. Snídaně by mohly být pestřejší, ale určitě byly dobré, jídlo průběžně doplňovali. Pobyt v hotelu hodnotím velmi kladně!

Vjezd do podzemních garáží může být pro méně zkušeného řidiče s větším autem problém. Ale to není výtka na hotel. Jen musíte umět, ha ha

Hodnoceno: 17. května 2024
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Pokoje menší , ale dostačující. Snidane výborná, pestrá 👍

Hodnoceno: 13. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Nádherný hotel, ve kterém se nám všem moc líbilo. Budeme dále doporučovat.

Hodnoceno: 29. prosince 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Krásný hotel, vyborná poloha ve středu města, příjemný personál

Hodnoceno: 11. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Poloha hotelu vynikající, krásný hotel s krásnou výzdobou, výborná snídaně.

3 lůžkový pokoj – přistýlka nevhodná pro dospělého, nevhodně umístěná, velmi měkká matrace. Pokoj nevhodný pro 3. Při 2 lůžkách by bylo vše v pořádku.

Hodnoceno: 4. prosince 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Milý, ochotný personál, hotel v samém centru města, možnost parkování v podzemní garáži. Na recepci nám i pomohli najít jiný spoj do ZOO, když nejela tramvaj.

Hodnoceno: 23. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Poloha -na kraji starého města (přímo u hlavního náměstí – Rynek), přitom velmi dobře dostupné vozem. Hotel má vlastní parkoviště či lze na ulici – obě za poplatek cca 70 PLN/den. Hotel čistý, zánovní, výborná postel i polštáře, klid. Restaurace v přízemí a la carte (solidní úroveň), snídaně standardní kontinentální.

Hodnoceno: 1. listopadu 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo

Umístění hotelu v centru města, příjemný personál, hezký interiér hotelu

Horší parkování, garáže hotelu velice úzké

Hodnoceno: 30. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 4* hotel v centru Vratislavi i pobyt se vstupem do zoo
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru