Nezapomenutelný víkend v Římě: cesta autobusem, bohatý program i hotel

od 6 390 Kč
Vybrat variantu
4,4 / 5 Čedok a.s. (kontakt) Řím - Itálie (mapa) 40 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Míša

Dobrý večer. Můj dotaz se týká vstupů do památek (např. do Kolosea). Řeší se až na místě kdo má zájem o prohlídku památek, nebo se to řeší předem? Na internetu jsem zjistila, že je vhodné si vstupenky zajistit předem, ale vstupenky se musejí on-line koupit na přesný den a čas, což je komplikace, když nevím, kdy přesně se budeme u té které památky nacházet.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, děkujeme za dotaz. Vstupenku do Kolosea lze zakoupit přímo přes nás. Pokud by jste měla zájem, prosím kontaktujte nás na email zajezdy@slevomat.cz. Pošleme Vám přímo ceny. :-) Děkujeme a přejeme krásný den!

Pavla

Dobrý den,

ráda bych věděla, v kolik hodin cca je předpokládán příjezd do ČR 2.4.?

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavli,

předpokládaný návrat do ČR je v dopoledních hodinách 2.4. Nedokážeme bohužel říct přesný čas, záleží na situaci na cestě.

Děkujeme a přejeme krásný den!

Petr

Dobrý den,
v případě, že by se zájezd nekonal tak mi budou vráceny peníze od CK Čedok nebo to bude řešené formou nějakého kreditu na slevomatu?
Děkuji za odpověď
(omlouvám se pokud jsem to nepochopil z dostupných informací)

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, pokud bude zájezd zrušen ze strany CK, bude Vám od nich navrhnuta alternativa zájezdu nebo vrácení peněz. Krásný den

Sandra Svobodová

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné vyrazit i jako jednotlivec, nemám nikoho k sobě. Případně prosím o informaci o kolik dráž vyjde cena pro jednu osobu.
Děkuji.
S přáním krásného dne,
Svobodová Sandra

Slevomat.cz

Pěkný den, Sandro. Děkuji Vám za dotaz. Na tento zájezd lze objednat i jednolůžkový pokoj, ceny se liší dle termínu a odjezdového místa. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na e-mailu zajezdy@slevomat.cz a rádi Vám pomůžeme. S přáním krásného dne, Štěpánka

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru