Superjízda v nadupaném Dodge Challenger na 15–60 minut i pronájem třeba na celý den

1 299 Kč −23 % od 999 Kč
Vybrat variantu
4,6 / 5 Carteon (7 poboček) (kontakt) Plzeň - Černice  (mapa) 116 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavlína

Dobrý den, měla bych zájem o zážitkovou jízdu (jako dárek). Přemýšlím nad variantou 30, 40 nebo 60minut. Zajímalo by mě, zda se auto vrací s plnou nádrží? Hledala jsem na mnoha stránkách a pokaždé na mě vyskočí něco jiného, u vás jsem to nenašla, tak se radaji ptám, aby pak oslavenec nebyl překvapený 😂

Slevomat.cz

Hezký den, milá Pavlíno, děkuji za váš dotaz. Auto dostanete s plnou nádrží a stejně tak vracíte. S přáním krásného dne, Johanka:)

Lukáš Kadečka

Dobrý den, zajímá mě varianta zapůjčení na 12 hodin Dodge Challenger.V popisu se píše: v ceně
Neomezený nájezd km
Auto dostanete s plnou nádrží a s plnou ho vrátíte. Co to pro mě v praxi znamená? Pro příklad najedu za 12 hodin 400 km. Kolik budu doplácet k původní ceně? Když ujedu 400 km,poté dotankuji nádrž do plna,tak bude konečná cena úplně jinde,nebo to jen špatně chápu? Některé konkurenční nabídky uvádějí 300 km limit v ceně a každý km navíc+9 Kč a hned vím na čem jsem za kolik. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Krásný den, Lukáši, děkuji vám za strpení. Ověřovala jsem váš dotaz a v praxi to pro vás znamená, že skutečně můžete najet neomezený počet kilometrů, pouze tedy připlácíte za pohonné hmoty, auto tedy pouze dotankujete na plnou nádrž, se kterou auto vracíte zpět. Kolik tedy však projedete je jen na vás :) Mějte moc hezký den.

Adéla Hadravová

Dobrý den, nabízíte pronájem Dodge Challenger i v Plzni? V popisu je napsáno že je to jednotlive vypsané u voucheru, ale nic tam není :(
Děkuji za odpověď.

Carteon


Dobrý den, jizdy 15–60min jsou v Plzni možné. Pokud chcete pronájem na 24hod, tak vyzvednutí v Plzni nejde. Musíte dojet za námi. S pozdravem, Carteon

Lucie

Dobrý den, zajímá mě zda je i nějaký okruh na jízdu? Kde může člověk jet rychleji než na dálnici 130?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

děkuji za Váš dotaz. Bohužel v tuzemsku můžete s tímto vozem jet max. rychlostí 130km/h dle pravidel silničního provozu platných v ČR. (Ale naprosto chápu, že Vás to láká. :)

Nicméně dle informací, které jsem našla na stránkách poskytovatele je s předchozím písemným souhlasem pronajímatele a uvedením cílové destinace nájemce vozidla dle smlouvy oprávněn používat vozidlo mimo území České republiky.

Teoreticky byste si tedy mohla udělat výlet na dálnici do Německa, kde se nejdelší úsek dálnice bez rychlostního limitu nachází mezi Hamburkem a Berlínem. Na úseku dlouhém 237 km můžete 150 km urazit libovolnou rychlostí.

S přátelským pozdravem

Emma

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru