Jízda v dakarské buggy Can-Am Maverick na terénní trati: spolujezdec či řidič

1 949 Kč −23 % od 1 499 Kč
Vybrat variantu
4,8 / 5 Jízda v buggy (kontakt) Závodní trať Přerov - Přerovská rokle (mapa) 150 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
Aleš

Dobry den
Je u vás možnost se projed i bez ŘP ??jako dárek pro syna který má 18 ale nemá ještě ŘP.

Jízda v buggy

Dobrý den,bohužel ŘP sk. B nebo závodní licence je u varianty řízení nutné vlastnit. Pro zákazníky, kteří tuto podmínku nesplňují máme v nabídce spolujízdu.

S přáním pěkného dne

Lenka Jurečková

JIZDAVBUGGY

Zuzana

Jak dlouho prosím trvá projet jeden okruh ?

Jízda v buggy


Dobrý den,



co se týká délky jízdy, u varianty spolujízdy záleží na stylu jízdy, na kterém se domluvíte s instruktorem, proto nelze přesně říci, jak dlouho jízda trvá, je to hodně individuální.



U varianty jako řidič je nejprve krátké svezení na místě spolujezdce, poté instruktáž a následně 10/15 minut řízení, s dakarskou buggy Can-AM se jezdí v terénu na motocrosvé trati. Vždy se jízda přizpůsobuje dle požadavku řidiče, někomu vyhovuje menší terén, někomu vetší. Někdo jede rychleji, někdo je zase opatrnější. Je to tedy velice individuální.



S přáním pěkného dne



Lenka Jurečková



JIZDAVBUGGY

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru