Pilotování na zkoušku: 15–60 min. v letounu Alto 912 TG s dohledem instruktora

1 287 Kč −7 % od 1 199 Kč
Vybrat variantu
4,9 / 5 Elmontex Air (kontakt) Mošnov  (mapa) 795 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Denisa

Dobrý den, chci koupit zážitek příteli k narozeninám. Chtěla bych prosím jen vědět kam až je možno doletět za 30 minut? Jestli je možnost, že přítel něco uvidí nebo bude kroužit jen nad letištěm a zda si to opravdu SÁM vyzkouší.

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso,

děkuji za Váš dotaz.

Dle poskytovatele je 30 minut poměrně dlouhá doba, za kterou se dá dostat až nad Štramberk či Hukvaldy. Pokud byste měli zájem proletět se dál, je doporučeno zakoupit si nabídku na 45 minut.

A ano, opravdu si vyzkouší pilotovat. :-)

S přáním krásného dne,

Kačka.

Hana

Dobrý den, potřebovala bych prodloužit platnost voucheru o týden ( bratr je v ČR na krátko a to do 8.9) , nyní je platnost do 31.8 a to v případě špatného počasí omezuje možnost rezervace..Voucher potřebují zakoupit už nyní ( datum narozenin). Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano,

individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 31.8.2024 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěla službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky tohoto poskytovatele, díky tomu vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne.

Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Uložit do oblíbených“.Pří­padně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou. 🙂

S přáním hezkého zbytku dne

Helena

Jarmila Jarmila

Dobrý den. Chtěla bych voucher věnovat dceři k narozeninám a chtěla bych se zeptat kolik " čistého času " by tedy v hodinovém voucheru ona „pilotovala“ a kolik z toho je příprava? Děkuji Jarmila

Slevomat.cz

Hezký den, milá Jarmilo, děkuji za váš dotaz. Pokud si zakoupíte variantu 60 minutovou, pilotovat bude dcera 60 minut. U variant se vždy jedná o čistý čas pilotování a nepočítá se do něj předletová příprava. Přeji krásný den, Johanka:)

Simona M

Dobrý den,
pokud bych chtěla zážitek věnovat tátovi i bratrovi – každému 15 min, můžu zakoupit jeden voucher na 30 min, nebo musím každému koupit patnáctiminutový zvlášť?
 Děkuji

Elmontex Air


Dobrý den,



předně děkujeme za Váš zájem se s námi proletět! Určitě doporučujeme zakoupení 2 poukazů, a to z důvodu evidence, vyúčtování, nákladů na přistáni u nás v Mošnově (letoun by musel přistávat 2×, přičemž započítán by byl poplatek jen jeden) a taky organizace. V horizontu několika měsíců, než přijdete poukaz proletět, nám každá nestandartní situace velice komplikuje provoz.



Děkujeme za pochopení.



Elmontex Air

Jana

Dobrý den, chtěli jsme se zeptat, zda je možné tento zážitek věnovat již 15 letému synovi. Pokud ne, pak od jakého věku je zážitek vhodné absolvovat a jak dlouho máte woucher platný. Děkuji a s pozdravem, JanaM.

Slevomat.cz

Krásný den, Jano, děkuji vám za dotaz. Ano, voucher je možné věnovat i synovi ve věku 15 let. Do 18 let věku zájemce je k letu vyžadován písemný souhlas zákonného zástupce. Voucher je platný do 31.8.2024 :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Tereza Partschová

Dobrý den, může se tohoto zážitku zúčastnit i někdo, kdo neplánuje udělat si pilotní výcvik? Jen by si to chtěl vyzkoušet jako zážitek.
Děkuji Vám za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Terezo, děkuji za váš dotaz. Ano, je možné zúčastnit se, i když neplánujete udělat si pilotní výcvik. S přáním krásného dne, Johanka:)

Petra Bernárová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by výuka (pilotování letounu Alto 912 TG na zkoušku s dohledem instruktora)mohla být v anglickém jazyce pro mého manžela je Angličan.
Děkuji za odpověď.

Elmontex Air


Dobrý den,



děkujeme za dotaz. Ano, možné to je, je však nutné při rezervaci termínu samotného letu tento požadavek zmínit, abychom plánovali na tento den jazykově vybaveného instruktora.



Děkujeme!



Elmontex Air

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru