4hodinový kurz vaření dle výběru: steaky, sushi nebo italská kuchyně
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 10. 2023.
V ceně
Kurz vaření dle výběru pro 1 osobu:
- Steaky a maso: 7. 10. 2023 od 9 hodin
- Kurz italské kuchyně: 8. 10. 2023 od 9 hodin
- Kurz samuraj (japonská kuchyně): 28. 10. 2023 od 9 hodin
Délka kurzu jsou 3–4 hodiny.
Omezení
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti se doporučuje ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší dárek je zážitek. A čím prochází láska? Žaludkem. Co tedy darovat vašim milovaným?
Přece kuchařský kurz, díky kterému se stane mistrem kuchyně, a to třeba italské. Vy se zase můžete zdokonalit třeba v přípravě sushi nebo přípravě masa a steaků. V nabídce jsou celkem 3 různé kurzy. Vše, co uvaříte, pak budete v moderní úpravě servírovat a následně konzumovat.
Dobré vědět: Všemi kurzy vás provede šéfkuchař Michal Krulich.
Mrkněte se, jaké dobroty na jednotlivých kurzech uvaříte.
SUSHI SAMURAJPutování japonskou kuchyní, která je ve světě velmi populární a vyhledávanou. Na japonskou gastronomii a kulinářské zážitky určitě nikdy nezapomenete.
ITALSKÁ KUCHYNĚLáska prochází žaludkem! Proč si proto nezpříjemnit jeden večerní den kurzem vaření pod vedením profesionálního kuchaře v krásném stylovém prostředí?
STEAKY A MASOPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku. Poradí vám, jak vybrat správné maso, jak poznat jeho značení a vyzrálost daného kusu. Připravíte si ideálně propečený steak (rare, medium rare, medium well, well done). Ke každému masu si společně připravíte jedinečné přílohy a omáčky. Menu:
|
„Na kurzu vaření jsem byla poprvé a byla jsem nadšená. Velmi dobrý přístup šéfkuchaře, vše vysvětleno a ukázáno.“ Jana, 04/2023