Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax v Karlových Varech: pobyt s jídlem, wellness i lázeňskými procedurami

4,4 / 5 Hotel Sirius Karlovy Vary (mapa) 54 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Sirius

4,4 145×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,3
86.582%
Personál 4,4
87.088%
Jídlo 4,0
80.246%
Wellness 4,6
92.5%
Volnočasové služby 4,0
80.512%
Lokalita 4,6
92%

Filtry
Recenze zákazníků

Vstřícné vystupování personálu.

Nemožnost parkování u hotelu.

Hodnoceno: 14. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Na welness službách bylo „fyzické soukromí“, ale slyšeli jsme vše, co se v prostorách odehrávalo s ostatními klienty, což rušilo klid relaxace, ale jinak obsluha byla dobrá …

Hodnoceno: 6. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Pouze zahájení lázeňské sezóny, prochazka kolonádou a krásné budovy Varů.

Stravování ve čtyřhvězdičkovém hotelu bylo na úrovni průměrně školní jídelny

Hodnoceno: 19. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Výborná lokalita, dobré jídlo, ochotný personál, přímo u kolonády. Není co vytknout.

Hodnoceno: 14. května 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Menší hotel rodinného typu, ochota a kvalita personálu na dobré úrovni, podobně i kvalita jednotlivých procedur.

Hodnoceno: 16. dubna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Vynikající jidlo, obsluha a také welnes personál. Skvělé a doporučuji .

Nemám co vytknout.

Hodnoceno: 12. dubna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Vstřícné jednání, čisté a příjemné prostředí, milý a ochotný personál. Dobré jídlo.

Nemám, co bych vytkla. Jen sortiment jídla by mohl být lepší.

Hodnoceno: 22. března 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Wellness super, stejně jako zaměstnanci na tomto „oddělení“ hotelu. S klidním svědomím zde wellness doporučuji, ale ubytování snad jen bez jídla

katastrofické stravování, číšnice absolutně bez zájmu něco donést nebo nabídnout (nad rámec zaplacené polopenze).

Hodnoceno: 2. ledna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Nic, co by nám vadilo.

Hodnoceno: 27. prosince 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Velice milý personál, dobré jídlo, hezké prostředí, procedury v budově a bezvadné umístění. S manželem doporučujeme.

Hodnoceno: 11. prosince 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Sauna a masáž.

Jsou tam, až na malé vyjímky, jenom rusky hovořící návštěvníéci a když je v hotelu potkáte na chodbě , nebo kdek koliv a pozdravíte, tak ani neodpoví (jsou to primitivní balíci).

Hodnoceno: 15. října 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Procedury byly fajn

Jídlo bylo mizerné

Hodnoceno: 6. srpna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

milé prostředí

vše OK

Hodnoceno: 2. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Čisto a pořádek. Příjemný přístup v hotelových lázní. Dobrá lokalita hotelu.

Co nás zarazilo už od počátku byl přístup personálu na recepci. Při kladení pár otázek jsme paní recepční byly upozornovány , že když na ní mluvíme nemůže se soustředit na práci. Tento postoj neodpovídá čtyřhvězdičkovému hotelu, tak jisto strava nevypovídá tomuto počtu hvězd. Snídaně v pořádku ale to bylo tak poslední, co se stravy týče. Jídlo bez naprosto bez chuti. Co se pokoje týče, dvě jednolůžkové postele byly spojené, s velmi nepohodlnými matracemi, které neseděli samotné posteli, takže při jakémkoliv pohybu se deformovali a klouzali.

Hodnoceno: 17. května 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Pěkný hotel i pokoj s výhledem. Skvělí personál. Výborné umístění pro započetí vycházek na kolonádu, do centra i na rozhledny. Výtah v hotelu. Jídlo v restauraci jak večeře i snídaně výborná.

Problém s parkováním, ale to je v historickém centru očekávátelné. Menší problém se snídaní na pokoj, nebylo vše dle objednávky a domluva ohledně kávy a její chuti.

Hodnoceno: 20. dubna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Pokoj velký a čistý. Pohodlné spaní-vysoká matrace. Ochota personálu, vše doplňováno. Jídlo velmi dobré, nabídka dostačující. Procedury příjemné. Určitě bych si pobyt zopakovala.

Hodnoceno: 20. dubna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Personál byl profesionální. Jídlo vynikající.

Nebyla větší možnost procedur a večer nebylo kde posedět.

Hodnoceno: 20. prosince 2021 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Vynikající přístup personálu, výborné jídlo a krásné prostředí

Hodnoceno: 8. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Velmi příjemný hotel na skvělém místě s nadstandardním vybavením pokoje. Spa v hotelu poskytuje přímo na místě širokou nabídku wellness a lázeňských procedur. Personál byl až na výjimky profesionální, vstřícný a ochotný. Jídlo nevynikalo výrazně nad průměr, ale vždy se dalo z nabídky 4 jídel vybrat a snídaňový bufet byl nadprůměrný.

Některá jídla byla zbytečně z polotovaru, ale šlo jen o malou chybou na celkově krásném pobytu.

Hodnoceno: 23. listopadu 2021
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami

Lokalita, příjemný a ochotný personál a komfortní ubytování.

Nebyla dostupná kompletní nabídka po celou dobu výdeje jídla.

Hodnoceno: 23. listopadu 2021 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Varech s jídlem, wellness i procedurami