Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Parádní Pálava: luxusní apartmány na dosah vinic i Lednicko-valtického areálu

4,5 / 5 Apartmány Pálava Mikulov (mapa) 179 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Maxianová

Dobrý den, jakým způsobem si lze vybrat konkrétní apartmán? Mám zájem o pobyt v Pavlově, ale jenom v přízemním apartmánu. Při tvorbě objednávky ale nelze konkrétní apartmán vybrat, i když jsou zde popsané. Objeví se tam jenom např. poznámka, že jsou volně jenom dva"pokoje".

Apartmány Pavlov


Dobrý den, doporučuji před nákupem voucheru nás kontaktovat telefonicky, abychom Vám dostupnost přízemního apartmánu ověřili a dohlédli na to, aby Vám byl přidělen. Hezký den Martin Š.

Natálie Novotná

Dobrý den, chtěla bych pobyt u Vás čerpat z fondu FKSP, mám limit na 3000,– které mi práce proplatí. Lze pak vystavit ještě fakturu zvlášť na doplacení zbylé částky?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Natálie Minksová

Dobrý den, chtěli bychom věnovat pobyt u Vás jako dárek. Potřebuji voucher bez termínu, ale tam mi bohužel nejde vybrat konkrétní apartmán. Asi je to z důvodu případné obsazenosti. Dá se to nějak zajistit? Spíš se musí ti obdarovaní spokojit s tím, co bude volné, že? Děkuji za odpověď

Apartmány Pavlov


Dobrý den, nakup voucheru bez termínu bez předchozí rezervace termínu opravdu nedoporučujeme. Může se stát, že obdarovaný nenalezne vhodný termín. Hezký den Martin Š.

Kamila

Dobrý den, výhled na Pálavu je jen v apartmánech Pavlov nebo i Lednice? A dětské „hřiště“ mají obě varianty? Děkuji

Apartmány Pavlov


Dobrý den, apartmány Lednice se nacházejí v obci Lednice. Zde je i malé dětské hřiště. V Pavlově dětské hřiště není. Martin Š.

Roman

Dobrý den, je možnost zapůjčení dětské postýlky?

Apartmány Pavlov


Dobrý den,dětské postýlky k dispozici nemáme.Hezký den Martin Š.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru