Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Parádní pobyt v Malé Fatře: wellness, farmářská polopenze i vlastní pivovar

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Victoria Malá Fatra - Slovensko (mapa) 514 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Victoria

4,6 821×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
90.086%
Personál 4,6
92.834%
Jídlo 4,8
95.294%
Wellness 4,6
91.352%
Volnočasové služby 4,6
92.774%
Lokalita 4,5
90.666%
Průběh rezervace 4,8
95%

Filtry
Recenze zákazníků

Vše na 💯

Hodnoceno: 9. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Přístup personálu a skvělá lokalita

Hodnoceno: 8. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Velmi pěkné ubytování, výborná kuchyně, welness super. Personál naprosto vynikající. Rádi se do Victorie vrátíme.

Hodnoceno: 30. června 2024
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Jídlo (pestrost a chuť) bylo vynikající, wellness byl taky skvělý.
Personál milý a ochotný
Super prostředí – doporučuji výlety: Jánošikove diery a Šútovský vodopád

Na pokoji by mohla být klimatizace, když bylo horko, tak se v pokoji drželo teplo celý den…plus na pokoji by mohla lepší TV (ne ta malá se zrnitým obrazem)

Hodnoceno: 25. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Moc doporučuji, hotel se nám moc líbil. Moc pěkné pokoje, wellnes bomba většinou jsme tam byli samy nebo jen pár lidí, snídaně velice bohaté a obrovský výběr. Večeře jsme měli servírované tříchodové, ale porce veliké nemohli jsme to ani sníst. Byli jsme moc spokojeni.

Hodnoceno: 3. června 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Bohaté možnosti vyžití v hotelu, skvělé jídlo, ochotný personál, čisté a prostorné pokoje, úžasná finská sauna, veliká vířivka, vstup na terasu po sauně. Ideální pro pobyt s přáteli či rodinou. Byli jsme opakovaně a vždy spokojenost.

Voda v ochlazovacím bazénku u saun nepůsobila čistým dojmem, v parní sauně byla cítit spíše zatuchlina než vůně. Plachta do sauny měla obrovskou díru. Jinak ale bylo všude čisto a příjemně.

Hodnoceno: 28. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Je zde dobré jidlo, snídaně super, skvělý chleba, který jsme si v závěru vezli čerstvě upečený domů. Navštívili jsme Jánošikovy diery doporučuji je to krásný výlet.

Wellnes by mohl byt v lepší kvalitě.

Hodnoceno: 11. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Na voucheru byl příplatek za místní poplatek hrazený na místě 1euro osoba/ noc a při odjezdu jsme platili 2 eura osoba/ noc .

Hodnoceno: 5. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Pobyt jsme si užili všichni. Vyžití pro děti i v hotelu, hřiště, hrací koutek, minigolf…vše pěkně zorganizované. Personál ochotný. Strava neměla chybu. V okolí dostatek výletů…Rádi se vrátíme a hotel doporučujeme k příjemné relaxaci (wellness, klid, místní pivo :)).

Nic nelze vytknout, velká spokojenost.

Hodnoceno: 5. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Vše se nám líbilo. Prostředí, služby.
Super možnost zdarma, bowling, tenis…
Výborná pivní koupel, dobré místní pivo.

Hluk s vedlejšiho pokoje. Jsou zde velmi tenké stěny, takže jde slyšet doslova vše.
Velmi studený bazén.

Hodnoceno: 7. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

V pokoji byl velký hluk z bowlingové dráhy , která byla pod námi a to denně.

Hodnoceno: 17. února 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Vynikající strava, bohatý výběr jídel v rámci polopenze, milý a vstřícný personál, výborné vyžití ve volném čase – bowling, billiad, hunting a skvělý wellness, především pivní lázeň. Rádi se sem zase vrátíme.

Hodnoceno: 31. prosince 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Možnost nabíjení elektromobilu, jídlo a přístup k zákazníkům

Hodnoceno: 24. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Pěkné ubytování, výborná strava.

Ráno ve wellness chyběly ručníky,

Hodnoceno: 21. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Hotel by měl lépe zorganizovat služby bowlingu, který je ve vouchru. V rámci vouchru byly 3 hodiny bowlingu, jenže při 2 drahách a obsazenosti hotelu, kdy stačilo aby 3 pokoje si daly opravdu 3 hodiny tak jste neměl vůbec žádnou šanci… Myslím si, že kdyby dali 1hod na pokoj, dostane se na každého… Hodnotím velké mínus…

Hodnoceno: 16. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

nabídka pohoštění již na recepci při vstupu

bowling ovlivňoval pobyt na pokoji

Hodnoceno: 11. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Příjemný pobyt ve wellness, pivní lázeň, chutná jídla

Nejsem zas tak náročná, ale hotel se čtyřmi hvězdami vypadá jinak

Hodnoceno: 7. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Prostředí, welness, strava, ubytování vše super včetně personálu.

Hodnoceno: 6. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Strava vyborna, wellness zona az na par detailu velmi slusna, lokalita, personal restaurace byl velmi ochotny, aktivity, bowling, kulecnik, virtualni hunting, podilovnu, tenis a squash jsme nevyuzili

Vybaveni pokoje velmi zasrarale, nedostatek zasuvek, chybejici policky, hacky v koupelne, celkove vybaveni pokoje absolutne neodpovida 4*hotelu, na druhou stranu pokoj byl prostorny a pohodlny

Hodnoceno: 5. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí

Pokoje takové standard na 3 hvězdy.
Vlastní pivo celkem dobré.

Welness katastrofa… Na takový hotel toto ? … Ochota personálu taky nic moc… A lokalita byla velmi úsměvná :-)

Hodnoceno: 23. října 2023
Hodnocená nabídka: Malá Fatra s wellness i farmářskou polopenzí
Nahoru