Dentální hygiena pro děti i dospělé vč. pískování a odstranění zubního kamene ultrazvukem

1 090 Kč −8 % od 999 Kč
Vybrat variantu
4,5 / 5 Tři-Stom s.r.o. (kontakt) Praha - Žižkov  (mapa) 65 prodejů 35 zbývá

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kateřina Valentová

Dobrý den, je možné i přestože bych koupila voucher zde, vystavit doklad, který bych dále poslala své zdravotní pojišťovně? Čtu, že paní přede mnou se na stejné téma taky ptala a faktura jí zatím vydána nebyla. Garantujete tedy opravdu vytvoření dokladu se všemi náležitostmi pro pojišťovnu? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino,

my jako zprostředkovatel nemůžeme garantovat vystavení faktury, jelikož nejsme přímo poskytovatel služby. O fakturu je tak třeba zažádat přímo poskytovatele služby, který vám fakturu vystaví. Můžete se na něj obrátit na emailové adrese smileprag3@gmail.com, nebo na tel. čísle +420 725 905 240.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Lucie

Dobrý den,
dentální hygienu jsem ve Vaší ordinaci absolvovala a o fakturu pro pojišťovnu jsem žádala předem třikrát. Ačkoli mi dentální hygienistka fakturu vždy slíbila, řádná faktura mi dosud nebyla vystavena. Vydané potvrzení neobsahuje potřebné údaje a jako doklad o platbě nestačí. Kdy mohu prosím očekávat nápravu?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

prosím, obraťte se na nás na naši zákaznické podpoře na podpora@slevomat.cz i s kódem voucheru, abychom mohli situaci prověřit a dořešit k vaší spokojenosti.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Monika

Dobrý den,
obdržím po výkonu fakturu, abych mohla požádat o proplacení zdravotní pojišťovnu?
Děkuji.

Tři-Stom s.r.o.


Dobrý den,



Ano samozřejmě, o potvrzení pro pojišťovnu ale musí být předem zažádano a bude Vám na místě vystavena.



Děkujeme,



Tři-Stom s.r.o

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru