
3hodinový baristický kurz: vše o kávě včetně praxe u kávovaru a napěňování mléka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2023.
V ceně
Základní baristický kurz pro 1 osobu
- Teoretická část:
- Historie kávy a její původ
- Pěstování a zpracování kávy
- Skladování a pražení
- Základní faktory ovlivňující kvalitu kávy
- Praktická část:
- Jak ovládat kávovar a mlýnek
- Příprava espressa
- Technika napěnění mléka a příprava cappuccina
- Jak udělat srdíčko nebo rosettu do cappuccina
- Konzumace připravené kávy (až 4 šálky na osobu)
- Certifikát o absolvování kurzu
- Délka kurzu: 3 hodiny
- Místo: Kavárna Love Coffee
- Termíny: budou vypisovány postupně na webu
Omezení
- Kapacita kurzu je 4–6 osob.
- Kurz si můžete domluvit na víkendové termíny.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru si rezervujte termín na tel. čísle 777 099 406 nebo e‑mailem na info@pvakademie.cz.
- Místo konání: Kavárna Love Coffee, Masarykova 939/56, Olomouc
Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 7 dní před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak se pozná pravý kávoholik? Hned jak dopije kafe, začne si v diáři hledat místo pro tenhle kurz.
Milujete kávu a chcete si ji doma připravit zrovna tak skvělou, jako vám ji dělají ve vaší oblíbené kavárně? A třeba na ni i pozvat kamarády a oslnit je svým kávouměním? Díky baristickému kurzu, který se koná v kavárně Love Coffee v Olomouci, se stanete hvězdou kávovaru a budete obdařeni takovými superschopnostmi, jako je dokonalé napěnění mléka a třeba i zdobení srdíčkem.
Během 3 hodin se v teoretické části seznámíte s historií kávy a s faktory ovlivňujícími kvalitu kávových zrn a nápojů z nich připravených. V té praktické pak budete pracovat na tom, jak připravit espresso, které vás svou intenzitou vystřelí na Měsíc, i lahodné cappuccino, které vás doslova pohladí.
Dobré vědět: Kurz je určen pro 4–6 osob, takže každý bude mít dostatek prostoru rozvíjet své kávové dovednosti a pokládat zvídavé dotazy.