Proč všichni milují kuchaře téhle restaurace? Umí totiž kdejaké husa-rské kousky!
Co takhle pozvat celou partu nebo třeba rodinu na pořádné hody? Nově otevřená restaurace Bohemia Goose ve Vodičkově ulici (300 m od Václavského náměstí) vás zve na celou pečenou husu o váze cca 2 kg. Podávat se k ní bude i variace tří druhů zelí a tří druhů příloh. Na tom všem si pochutnáte ve stylovém prostředí, kterému vévodí dřevo, kachličky a vyřezávaný bar se zlatým výčepem.
A porci tak dobrého jídla je potřeba i zapít něčím dobrým! Naštěstí tu mají i vlastní pivovar, takže ochutnáte degustační set pěti čepovaných piv. A jak je to tu s otevírací dobou? Hodovat a pít tu můžete královsky, protože tu otevírají už v 11:00 a zavírá se až o půlnoci, a to po celý týden.