Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Jídla sušená ve vakuu na dovolenou i túru: guláš, kuře, boršč, minestrone

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucka

Dobrý den, jsou vaše jídla bezlepková? Pokud ne všechna, která ano? Díky

Slevomat.cz

Krásný den, Lucko, děkuji vám za dotaz. Dle alergenů uvedených u každého jídla lepek neobsahují: Boršč a Kuřecí maso s rýží a fazolemi. Mějte moc hezký den, Kristýna

dali

Omlouvam se za ignoranci, ale stale nerozumim tem nutricnim hodnotam.

Napr. ten veprovy gulas vazi 98g (pred ususenim 360g). Takze kdyz ma udajne 106kcal na 100g vyrobku – je to na 100g ususeneho vyrobku nebo vyrobku pred susenim ? Tedy konkretne: kolik kcal ma cela tato porce, cca 104kcal (106kcal/98g) nebo cca 380kcal (106*360/100)?

Ale porad jsem trochu zmaten: at uz ta porce ma 104kcal nebo tech 380kcal, tak pri doporucenem dennim energetickem prijmu radu aspon 2000kcal mi to porad vychazi hrozne malo. To bych tech gulasu bych musel snist denne cca 20 (nebo aspon 5, pokud ma hodnotu tech ~380kcal) .

Kde delam pri vypoctu chybu? Potreba jist denne 5–20 pytliku gulase k dosazeni bezne denni potreby energie je trochu divne, ne? Jezdime na hory do divociny a susena strava je casto nezbytna, abychom to unesli, takze bych o to celkem stal – proto prosim o vysvetleni.

Diky moc.

Freeze Dry Company s.r.o.


dobrý den,



hodnota je uvedena na 100 g před usušením, tj 104 kcal nebolí 433 kJ. Denní potrava se neskládá jen z guláše na oběd ale snídaně svačiny svačinky odpoledne a večeře. tzn rozdělí se to rovnoměrně na celý den. V tomto baleni je plnohodnotná porce guláše.



s pozdravem

vojta

Dobrý den, maso v pokrmech je mleté, nebo celé kousky?
Nutriční hodnoty jsou uváděny za celý pokrm? 110kcal se mi zdá nějak málo na pokrm. Nebo jestli je to na 100g hotového pokrmu, pak zas nevěřím 15gramům bílkovin. můžete ujasnit?
 děkuji

Freeze Dry Company s.r.o.


maso v pokrmu je celé. před vařením je nakrájeno na kousky o velikosti max 1×1 cm. Nutriční hodnoty jsou uváděny na 100 g výrobku. Proces lyofitizace zachová až 99% všech látek v surovině kterou sušíme, takže ty hodnoty jsou velmi vysoké. Např v mase máme na 100g laboratorně ověřeno, že obsahují 74,5 g bílkoviny na 100 g výrobku.



Přejeme dobrou chuť

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru