














Už i Češi jakožto národ pivařů vědí, že kvasit může nejen alkohol, ale klidně i zelenina.
Co si takhle pochutnat na zdravé a skvělé dobrotě? Vyzkoušejte kimchi z pekingského zelí od značky CizinecFood, kde ho vyrábí v Česku podle tradiční korejské receptury. Jde o křupavý, pikantní a jemně nakyslý kvašený salát, který obsahuje celou řadu prospěšných látek. Vybírat můžete mezi Original, Vegan a Na jiny způsob a tří stupňů pálivosti: lehce pálivé (mild), středně pálivé (medium) a velmi pálivé (hot). V nabídce jsou skleničky o objemu 300 nebo 500 g, ale jakmile jednou ochutnáte, jistě vám nebudou stačit kila a kimchi se stane stálou součástí vašeho jídelníčku.
Věděli jste, že… Kimchi existuje již od starověku, nejspíše pochází už ze 7. století. Patří k základním složkám korejské kuchyně.
Proč je dobré kimchi baštit?
Je bohaté na vitamíny A, B a C a užitečná probiotika, která mohou pomoci zlepšit trávení a posílit imunitu. Je také bohaté na vlákninu, která pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi a cholesterolu. Kimchi je nízkokalorické a jeho pálivá chuť může pomoci stimulovat chuťové buňky a chuť. Jeho fermentační proces produkuje kyselinu mléčnou, která pomáhá uchovávat živiny a chuť zeleniny.
Adresa pro případné vrácení zboží:
CizinecFood, Džbánka 563, Sulice, 25168