Degustační menu pro dva: kachní prso i srnčí hřbet jako hlavní chod
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 14. 12. 2023.
V ceně
Degustační menu dle výběru pro dva (každý může zvolit jiné či oba stejné)
- Menu 1
- Amouse bouche
- Předkrm: telecí tatarák provoněný lanýžem, domácí pečivo (50 g)
- Hlavní chod: kachní prso, pyré z červeného zelí, restované bramborové šišky na kachním sádle (150 g)
- Dezert: zmrzlinový pohár s čerstvým ovocem (100 g)
- Menu 2
- Amouse bouche
- Předkrm: hráškové pyré s medvědím česnekem, kroketa s jehněčím masem v panko strouhance (70 g)
- Hlavní chod: srnčí hřbet, pyré z pečených brambor, čerstvý špenát, demi glace s višněmi (150 g)
- Dezert: trhanec s jahodami a levandulovou šlehačkou (100 g)
Omezení
- Voucher lze využít pouze ve všední dny.
- Voucher nelze využít v červenci a v srpnu.
Rezervace: Volejte předem na tel. č. 774 995 181.
Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám poskytovatel ubytování zašle daňový doklad na vaši e‑mailovou adresu. (O doklad můžete zažádat také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Stejně jako na noční obloze jsou i na té gastronomické některé hvězdy viditelnější než jiné – a nejvíc z nich si pak lidé všímají těch michellinských.
Jejich záře ulpěla i na šéfkuchařovi Koliby v Komorní Lhotce. Ten totiž při získávání zkušeností v zahraničí strávil měsíc také na stáži v londýnské restauraci, která právě toto prestižní ocenění nese. I díky tomu vám tím pádem dokáže naservírovat lahůdky, na jaké byste v široširém okolí jen tak nenarazili. Takže ať už právě trávíte dovolenou v podhůří Beskyd nebo sem zkrátka máte jen cestu, určitě byste neměli vynechat příležitost potěšit chuťové pohárky něčím skutečně výjimečným.
Co se bude servírovat? Inu, to je čistě na vás. Na výběr máte hned dvě degustační menu, přičemž si vy i osoba na druhé straně stolu můžete dát stejné, případně zvolit každý odlišné a navzájem od sebe ochutnat.
V tom prvním dojde postupně na řadu na telecí tararák provoněný lanýžem, kachní prso a pyré z červeného zelí s restovanými bramborovými šiškami, celé to pak zakončí zmrzlinový pohár s čerstvým ovocem. Druhou možností je dostat se přes hráškové pyré s medvědím česnekem a krokety s jehněčím masem k srnčímu hřbetu a pyré z pečených brambor i čerstvému špenátu, sladkou tečku pak obstará trhanec s jahodami a levandulovou šlehačkou. Obojí zní znamenitě, co říkáte?