






Velikonoční česká zvěřina: divočák, jelen, daněk, bažantí prsa i zajíc
Přehled nabídky








Proložte stereotyp v kuchyni nějakou divočinou.
Oživte svůj jídelníček zvěřinou, která uspokojí i náročnější gurmány. Pokud hledáte kvalitu a preferujete maso českého původu, nabídka firma Šumavská zvěřina vám stoprocentně zavoní. Maso pochází ze Šumavy a okolí, jedná se o zvěř žijící volně v našich lesích. Vše je připraveno v kuchyňské úpravě a k okamžitému zpracování. Blýskněte se nějakou specialitou třeba o Velikonocích.
Dobré vědět: Zpracování a příprava masa je pod stálým veterinárním dozorem. Tím je zaručeno dosažení maximální kvality.
Nachystejte si hrnce, zástěry a vařečky a pusťte se do kouzlení. Tentokrát máte na výběr hřbet z divokého prasete vhodný na steaky, jelení plec na omáčky i jelení maso na guláš, daňčí kýtu na omáčky a pečení, bažantí prsa k rychlé přípravě nebo celého zajíce pro jedinečný gurmánský zážitek. Prostě pořádná nadílka!
„Maso vynikající, dobře zabaleno, rychle dodáno.“ (Anna, 8/2022)
Maso vám doručí v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který je vyložený šupinkovým ledem a navíc má uvnitř vpichový teploměr, abyste měli jistotu, že teplota masa po dobu přepravy nepřekročí 7 °C. Při expedici je teplota cca 1 °C, maso je připravováno těsně před ní.
Dobrá rada nad zlato: Nevaříte ze zvěřiny každý den? Inspirujte se recepty, ať se dílo podaří!
Tip: Nevíte, který kousek koupit? Pořiďte si jich více a maso si zamrazte do zásoby. Až dostanete chuť na nějakou delikatesu, jako když ho v mrazáku najdete.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Šumavská zvěřina, Petrovice u Sušice 105,342 01 Sušice