Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Netradiční den u koní: nejen výcvik a vyjížďka, ale i práce ze země a cirkusové kousky

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Ranč pod Skálou Třebívlice, z.s. Třebívlice  (mapa) 3 prodeje

Hodnocení podniku Ranč pod Skálou Třebívlice, z.s.

4,6 129×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků

Dobře postaráno o zvířata

Žádná voda v karavanu, žádná snídaně, i přesto, že byla ve voucheru i v ceně

Hodnoceno: 23. června 2024
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Byl to ohromný zážitek ze kterého jsem stále unešená. Doporučuji i pro začátečníky, vše skvěle vysvětleno, řečeno co se má a nemá na koni dělat. Bylo to dokonalé! Byla jsem na zážitku s koňmi poněkolikáté a tento byl nejhezčí.

Hodnoceno: 3. června 2024
Hodnocená nabídka: Zážitkový den u koní: výcvik, vyjížďka i práce ze země

všechno

Hodnoceno: 10. září 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Všude okolo koně a zvířátka, to je prostě nádhera.
Pohodový, příjemný a vstřícný personál, kdykoliv bylo něco třeba.

Hodnoceno: 22. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Ranč je srdcová záležitost jeho majitelky i ostatních členů z. s. Je vidět vášeň pro danou věc. Ranč je na konci vsi, na poklidném místě na kopci, kde v noci vidíte hvězdy a ráno Vás probouzí slunce svými paprsky do oken. Nejedná se o posh formu kempování. Kdo si chce na kemping hrát, aniž by se na chvíli dokázal zříct teplé vody, splachovacího wc, televize nebo internetu (ačkoliv Wi‑Fi mají a funguje dobře) tohle místo pro něj vhodné nebude. Sem je dobré jet s cílem užít si relax od běžného života, souznit se zvířaty v bezprostřední blízkosti, nádhernou přírodu, výlety, posezení u ohně, saunu, nebo třeba jedinečnou prohlídku kostela, kterou dokáže zprostředkovat úžasný herpetolog pan Zeman (zároveň je součástí z.s. při Ranči). Zkrátka pokud hledáte trošku dobrodružství a nevadí Vám se na chvíli přenést do alternativního světa, jste na správném místě. V rámci toho dostanete veškerou péči, která je součástí nabídky, včetně dobrých snídaní a milých lidí okolo.

na nás trošku vyšší ceny projížděk na koních i sauny

Hodnoceno: 15. srpna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Věděli jsme do čeho jdeme, takže suchý záchod nás nepřekvapil. Oáza klidu, super na vyčištění hlavy. A tak…

Vše OK, jak je prezentováno.

Hodnoceno: 8. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Příjemné prostředí, milí lidé a hodně zvířátek. Moc děkujeme za úžasné čtyři dny

Hodnoceno: 7. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

jediné pozitivum byla zvířátka

přístup personálu, zapáchající WC, nemožnost koupit si jídlo (nedaleké potraviny plné opilců a obsluha kouří cigarety za regálem), nemožné využít nabídku volnočasových aktivit z webu, nedostatek soukromí

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci
Hodnoceno: 4. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Úžasný pobyt v maringotce , maringotka krásně zrekonstruovaná s vlastním posezením, ohništěm a parkovacím místem tudíž máte větší soukromí , personál skvělý a přátelský je vidět láska ke zvířátkům, které na ranči mají ale i k zákazníkům, vše co máte na srdci tak se snaží ihned vyřešit k vašemu pohodlí.

Hodnoceno: 3. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce
Hodnoceno: 7. července 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Jeden z nejhezčích víkendů jaký jsme kdy s rodinou zažili. Úplně nejvíc TOP. Já plakala při loučení, dcera celou cestu domů. Vřele doporučuji. Určitě se ještě vrátíme🫶🏻😉

 Vyjádření podniku
Před rokem

Mockrát děkujeme za krásné hodnocení i Vaši milou návštěvu, bude nám velikým potěšením potkat se s vámi znovu :-)
PS: TOP selfie s Bořkem!

Hodnoceno: 12. června 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Maringotka, výhled z ní. Nádherná zvířata a příroda.

Sprcha venku na konci října.😊

Hodnoceno: 10. prosince 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu či chatce mezi zvířátky
Hodnoceno: 11. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Místo, kde se zastavil čas. Nádherné romantické prostředí v přírodě. Všude kolem krásná a spokojená zvířata. Pobyt v útulné maringotce vám zaručí soukromí, krásný výhled a celkově vše, co hledáte, ať už si chcete odpočinout od města, od práce nebo od lidí. Bonusem je ochotný a milý personál a v neposlední řadě vynikající snídaně.
Sem se určitě budeme rádi vracet!

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,
mockrát Vám děkujeme za milé hodnocení.
Budeme se těšit na opětovné shledání.

Hodnoceno: 24. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Hezké prostředí

Vzali jsme pobyt kvůli vnukovi, psali vhodné od 1 roku, vnukovi je 17 měsíců, přijeli jsme do chatky, která je bez elektřiny, bez postýlky, tu jsme naštěstí měli svou, využití pro takto malé dítě žádné, v chatce nedýchatelný vzduch, proto jsme se rozhodli nakonec tam ani nepřespat a po 3,5 hodinách jsme odjeli domů. Nerikam, že to bude pro někoho nebude záživné, ale s takto malým dítětem naprosto nevyhovujici, záchod je od chatky asi 200 m, upozorňuji že suchý a kuchyňka také..proto v noci jít udělat mléko, bez světla je blbé. Kazdopadne je na každém, aby to odzkoušel a věřím, že si to své příznivce najde. Kazdopadne by to chtělo více informací, aby lidé věděli do čeho jedou. Nebylo to málo peněz

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 8. září 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Nádherné místo. Moc doporučujeme a rádi se vrátíme ♥️

Hodnoceno: 1. září 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Na ranči bylo moc fajn příjemné prostředí moc mila pani majitelka
Příští rok určitě prijedeme znovu

Nemám co vytknout

Hodnoceno: 10. srpna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce
Hodnoceno: 2. srpna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu či chatce mezi zvířátky
Hodnoceno: 20. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Karavan byl super, zvířátka také. Paní i pán byli velmi milý, ochotní a vše nám ukázali a vysvětlili. Snídaně byla dobrá.

Zapáchající suché WC.

Hodnoceno: 9. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce
Nahoru