


Skvělé na smažení a pečení: přepuštěné máslo ghí české výroby, až 1000 ml
Přehled nabídky







Voní to jako máslo, chutná to jako máslo, ale není to máslo. Co to je? Správně, je to ghí!
To vám v kuchyni poslouží minimálně stejně dobře jako máslo, na rozdíl od něj se ale nepřipaluje, neobsahuje mléčnou bílkovinu, nemusíte ho chladit, a navíc vám vydrží až rok! Ghí je z téměř 100 % tuk, a tak se od klasického másla liší také složením, neobsahuje totiž vodu, syrovátku ani laktózu. V nabídce jsou sklenice od 200 do 1000 ml, sáhnout můžete i po bio variantě.
Dobré vědět: Kouřový bod ghí je 250 °C, skvěle se tedy hodí na smažení a pečení.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Hradecké Delikatesy s. r. o., Kalendova 879, 500 04 Hradec Králové