Degustační menu v argentinském steakhousu Gran Fierro pro dva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2023.
V ceně
- Předkrmy:
- Chorizo Criollo: argentinská klobása se satéc a křepelčím vejcem (100 g)
- Provoleta: grilovaný sýr Provolone s rajčatovým pestem (80 g)
- Yuca Frita: smažený maniok s omáčkou z uzené červené papriky (100 g)
- Degustace argentinských steaků:
- Bife Ancho (striploin), Vacio (flap), Lomo (svíčková) (celkem 450 g, 150 g každý steak)
- Příloha: pečené grenaille brambory s bylinkami, španělské papričky padron a grilovaná zelenina (150 g)
- Degustace dezertů:
- Crepes de dulce de leche: palačinky plněné mléčným karamelem (60 g)
- Piña coco: grilovaný ananas a kokosová zmrzlina s omáčkou z maracuji pokládané na katai (70 g)
- Choco/mate: čokoládová pěna, pomerančový krém a maté zmrzlina (70 g)
Omezení
- Voucher je možné využít pouze ve všední dny, stůl si je možné rezervovat v čase 12:00–16:00, posedět zde ale následně můžete podle svého uvážení.
Nutná rezervace 48 h předem na tel.: 773 700 377 a nebo emailu: reservations@granfierro.cz
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
Pokud voucher nezrušíte 12 h předem, voucher bez náhrady propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pokud může být Argentina na něco hrdá, pak je to umění jejích fotbalistů a chuť místního hovězího.
Pozvěte někoho speciálního na „cestu“ do Argentiny. Kousek téhle horkokrevné země na vás čeká v luxusním steakhousu Gran Fierro v centru Prahy. V moderním prostoru, kterému vévodí dřevo, železo, kůže, uhlová zeď a beton, ochutnáte to nejlepší z kuchyně založené na argentinské a španělské kulinářské tradici. Tým pod vedením šéfkuchaře Miguela Innelly, který můžete sledovat při práci díky otevřené kuchyni, pro vás nachystá degustační menu.
Dobré vědět: Restaurace se mj. zaměřuje také na udržitelnost a cirkulární ekonomiku, tak aby vše bylo co nejekologičtější.
Degustaci odstartuje hned trio předkrmů: argentinská klobása s křepelčím vejcem, grilovaný sýr Provolone a smažený maniok s omáčkou z paprik. Následovat bude přehlídka těch nejlepších argentinský steaků, které tu připravují na dřevěném uhlí. Těšte se na 450 g libového masa rozděleného mezi striploin, flap a svíčkovou (druhy steaků), ke kterým se budou podávat grilované brambory a zelenina.
Vše zakončíte variací dezertů: palačinkami s karamelem, grilovaný ananasem s kokosovou zmrzlinou a čokoládovou pěnou s maté. A určitě si dopřejte i sklenku prvotřídního pití – mají tu nejširší nabídku argentinských vín v Praze, v poslední době nabídku také rozšířili o vybrané španělské vermuty.