Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Szklarska Poręba: hotel s polopenzí a výhledem na hory, wellness a spousta aktivit v ceně, 2 děti zdarma

4,1 / 5 Interferie Sport Hotel Bornit Szklarska Poręba - Polsko (mapa) 65 prodejů

Hodnocení podniku Interferie Sport Hotel Bornit

4,1 16×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 3,8
76%
Personál 4,4
88%
Jídlo 3,8
76%
Wellness 4,2
83.076%
Volnočasové služby 4,0
80%
Lokalita 4,4
88%

Filtry
Recenze zákazníků

V 16 hod. ještě nebyl připraven pokoj, recepční s pokojskou se teprve domlouvaly který pokoj nám přidělí a pak šla pokojská připravovat přistýlky a lůžkoviny.

Hodnoceno: 15. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Okolní prostředí.

Na fotce je jiný hotel než nás ubytovali. Jeli jsme tam hlavně kvůli toboganum, které tam už nebyli. Hotel zastaralý, malý výběr jídla. Celkově špatný dojem.

Hodnoceno: 4. září 2023
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Hotel je na velmi pěkném místě, měli jsme opravdu krásný výhled. Pochválit musím paní recepční, která se snažila mluvit velmi zřetelnou a spisovnou polštinou.

Hotel rozhodně neodpovídá kategorii 4*, možná tak v sedmdesátých letech. Pokoje byly čisté a pravděpodobně zde byl i pokus o modernizaci, koupelna velká, čistá, to jsou bohužel jediná pozitiva.
Bazén poměrně velký, sauna přístupná jen přes bazén a pouze v plavkách, žádný župan, prostěradlo a hlavně možnost relaxace. Lehátek je pouze pár přímo u bazénu, takže kdo je zvyklý na klasické pohodové saunování, bude hluboce zklamán.
Jídlo je doslova tragické. Pokud bych zvolila hotel o dvě kategorie níž, asi bychom pochopili, ale takhle je to přímo nepochopitelné. Zejména večeře, kdy je k výběru pouze jedna příloha (brambory) a buď kuřecí paličky nebo masové koule, to je děs. Zelenina jen rajčata a okurky, dva druhy salámu a sýr.
Malý typ na závěr – pozor, neopouštějte během „hodování“ stůl, dokud vše nesníte, cokoliv si na stole necháte, je Vám okamžitě odebráno ;-)
Musím říct, že takhle zklamáni jsme snad ještě nikdy nikde nebyli!!!

Hodnoceno: 10. srpna 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Výborná dostupnost hotelu pro Českého klienta. Pěkná poloha a výhled do okolní krajiny z obou teras byl okouzlující.
Příjemný a usměvavý personál, chutné jídlo s dostačujícím výběrem. V pokoji byly připraveny 2 půllitrové lahve vody a během pobytu nám byla ještě jednou doplněna.
Krásné okolí Sklarské Poreby, a to jak samotné městečko, tak i výlety do sklárny, DINO parku, muzea LEGA nebo lanového parku TROLLANDIA.
Našli jsme restauraci v městečku, kde nám dali dokonce i český jídelní lístek.
Pro mne a moji vnučku jakožto aktivní dovolenkáře, to byla nádherná dovolená.

Ve 30°C jsou pokoje špatně větratelné. My měli pokoj ve 12.patře a okno se vyklápí cca na 30cm.

Hodnoceno: 21. července 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Rodinný pokoj byl opravdu prostorný. Skvělá byla terasa západu slunce. Jen škoda, že je tam zakázán vstup psům. Snídaně byly stále stejné, ale nabídka obsahovala studené i teplé varianty. Večeře se skládaly ze dvou druhů masa a dvou příloh. Zeleninový salát i krájená zelenina byla vždy. Jídlo bylo chutné, na druhou stranu náročnější klient by asi uspokojen nebyl. Bazén fajn, děti si užily X -box.
V Porebě super lanový park, bobovka atd.

Hotel je umístěn v opravdu strmém kopci. Kvůli dětem jsme chodili poněkud oklikou, která sice taky byla do kopce, ale ne tak příkrá. Za 13kg psa jsme platili 80 zlotých na noc, i když v nabídce bylo rozmezí 30 až 50. Pokoj měl velmi podivně opravené zavírání dveří, které při foukání větru občas nedrželo a dveře se otevíraly. V koupelně byl povolený věšáček na ručníky, dveře do druhé části pokoje byly vypadlé z jednoho pantu ( manžel obě záležitosti opravil, kdybych jela jen s dětmi, žádala bych jiný pokoj ), těsnění u skříně viselo do prostoru. Noční stolek byl velmi vratký a kdyby se neopíral o postel, nic by na něm nemohlo stát. A fén…na dlouhé vlasy tak na hodinku.

Hodnoceno: 11. července 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Výborná kuchyně, pokoj na 99,5% čistý. Pohodlné postele.

Ne úplně ochotný personál.

Hodnoceno: 3. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Velice dobře hodnotím lokalitu hotelu a zároveň služby personálu, v hotelu je krásný, velký bazén.

Hodnoceno: 17. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Restaurace není, pouze jídelna jak v závodní kuchyni. Jak vůbec můžete takový hotel nabízet ve 4.kategorii. je to tak hotel pro nenáročné sportovce.

Hodnoceno: 20. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Prostředí Krkonoš. Terasa s výhledem. Velký bazén 25m skoro po celý den.

Chybí vířivka. Nefungovala infra sauna.

Hodnoceno: 12. dubna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma

Skvělý hotel v nádherném prostředí.

Hodnoceno: 12. dubna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Szklarska Poręba: polopenze, wellness a spousta aktivit, 2 děti zdarma
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.