Jak se dostat do sedmého nebe? Stačí zdolat šest (s)chodů!
Potěšte svou milovanou polovičku nebo třeba kamarádku luxusní degustační večeří o 6 chodech, ke kterým dostanete aperitiv a třeba i pár sklenek vína. To vše vás čeká v restauraci CzechSlovak, kde ochutnáte národní speciality v moderním pojetí, a to vždy z lokálních a sezónních surovin. Pokud zvolíte variantu s vinným párováním, vězte, že vybraná vína prezentovaná zdejším sommeliérem harmonicky doplní jednotlivé chody.
„Potěšilo mě jak prostředí, tak samotné kulinářské speciality. A rozhodně je třeba pochválit celý tým, degustace byla profesionální a příjemná.“ – Ivana, 09/2022
Nejprve si přiťuknete aperitivem Signature, poté ochutnáte amuse bouche ze sezónních surovin. Pak bude následovat paštika s kremrolí, jihočeská kulajda, variace řepy se sýrem, halušky se zauzeným špekem Mangalica, grilované kachní prso se zelnou pěnou a sladkou tečkou na závěr budou tvarohové šišky s ovocným žahourem.
Dobré vědět: Jedná se o jednotlivé degustační porce o váze 100 g.