
Termín
Platnost do 16. 4. 2023.
V ceně
Rodinný kurz přípravy sushi
- Platí pro 1 dítě od 7 do 15 let + dospělý doprovod
- Doprovod (1 osoba) může také připravovat sushi
- Naučíte se přípravu maki, uramaki (neboli kalifornská rolka) a nigiri sushi
- Každý účastník vyrobí 50–80 kousků sushi
- Vyrobené sushi ochutnáte a zbytek si odnesete s sebou domů
- Neomezená konzumace domácích limonád a kávy
- Na kurzu jsou 2 lektoři (dle naplněnosti kapacity)
- Certifikát o absolvování kurzu
- Délka kurzu: 2 hodiny
- Kurzy se konají vždy v čase od 11:00 do 13:00 a od 15:00 do 17:00
- Termíny:
- 11. 3., 12. 3., 15. 4., 16. 4.
Omezení
Minimální kapacita je 5 a maximální 20 účastníků kurzu.
- Rezervace: Termín si rezervujte předem na e‑mailu pivovarkilian@gmail.com nebo na tel. 773 616 424.
- Při rezervaci nezapomeňte nahlásit kód voucheru.
- Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 48 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
- Pokud nebude naplněna minimální kapacita kurzu, bude vám nabídnut náhradní termín. V takovém případě vás personál bude o změně informovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 16. 4. 2023.
V ceně
Rodinný kurz přípravy sushi
- Platí pro 2 děti od 7 do 15 let + dospělý doprovod
- Doprovod (1 osoba) může také připravovat sushi
- Naučíte se přípravu maki, uramaki (neboli kalifornská rolka) a nigiri sushi
- Každý účastník vyrobí 50–80 kousků sushi
- Vyrobené sushi ochutnáte a zbytek si odnesete s sebou domů
- Neomezená konzumace domácích limonád a kávy
- Na kurzu jsou 2 lektoři (dle naplněnosti kapacity)
- Certifikát o absolvování kurzu
- Délka kurzu: 2 hodiny
- Kurzy se konají vždy v čase od 11:00 do 13:00 a od 15:00 do 17:00
- Termíny:
- 11. 3., 12. 3., 15. 4., 16. 4.
Omezení
Minimální kapacita je 5 a maximální 20 účastníků kurzu.
- Rezervace: Termín si rezervujte předem na e‑mailu pivovarkilian@gmail.com nebo na tel. 773 616 424.
- Při rezervaci nezapomeňte nahlásit kód voucheru.
- Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 48 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
- Pokud nebude naplněna minimální kapacita kurzu, bude vám nabídnut náhradní termín. V takovém případě vás personál bude o změně informovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zatímco tu nejlepší svíčkovou vás nejlíp naučí maminka či babička, na japonské pochoutky to chce někoho povolanějšího.
Lukáš Neckář se jídlu věnuje přes 17 let, za tu dobu pracoval i pro věhlasný hotel Intercontinental nebo síť Ambiente či Sushitime. Už celou dekádu své zkušenosti navíc předává dál v Chefparade – největší škole vaření ve střední Evropě. A krom toho pořádá ve své vlastní firmě Colorsushi rodinné kurzy sushi pro děti. Pod Lukášovým vedením se děti v prostorech Pivovaru Kilián naučí připravovat sushi a co na místě rovnou nesní, to si odnesou domů v krabičce. Domácí limonády i káva pro dospělý doprovod je v ceně voucheru, na závěr kurzu navíc děti dostanou certifikát o jeho absolvování.
Tip: Pokud se o Lukášovi chcete dozvědět víc, pusťte si jeho minutové recepty na sushi, v létě ho pak určitě uvidíte na některém food festivalu.