Nabídku Pečená žebra, degustace piv i prohlídka pivovaru mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pečená vepřová žebra s ochutnávkou piv i možnost prohlídky pivovaru

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Svitavský Pivovárek Na Kopečku

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (3)
  • Pečená vepřová žebra na černém pivu Mouřenín (500 g)
  • Přílohy: ošatka chleba, beraní rohy, kyselá okurka, křen, hořčice
  • Degustační set 4 piv (4 × 0,1 dl)
    • světlý 12° ležák Škopeček, tmavý 12° ležák Mouřenín a dva aktuální speciály 

Omezení

  • Voucher lze využít ve dnech neděle-čtvrtek.
  • Rezervace alespoň 48 hodin předem na tel. 724 691 987, zároveň nahlaste kód voucheru. 
  • Změna nebo zrušení rezervace alespoň 48 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 7 9 10

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

329 Kč
329 Kč
599 Kč
599 Kč
1 399 Kč
1 399 Kč

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří. A kde pečou žebra, tam bude kus dobra.

Ve svitavském Pivovárku Na Kopečku tomu nebude jinak. Tam si dáte půl kila žeber na černém pivu Mouřenín, k tomu pečivo a nakládanou zeleninu i pěkně ostrý křen. Aby jídlu nebylo ve vašem žaludku smutno, čeká vás k němu i ochutnávka čtyř druhů piva. Okusíte světlý 12° ležák Škopeček, tmavý 12° ležák Mouřenín a dva aktuální speciály.

Na výběr jsou vouchery až pro čtyři osoby, jedna varianta obsahuje i půlhodinovou prohlídku pivovaru. Na komentované prohlídce vám sládek vysvětlí princip vaření piva, dozvíte se rozdíly mezi spodně a svrchně kvašeným pivem a spoustu dalších zajímavostí.

Kuchyně pivovaru je zaměřená na typicky česká jídla, piva se zde vaří převážně plzeňského typu. Varna je součástí interiéru restaurace, takže budete prakticky neustále u zdroje. Pivovar navazuje na dlouholetou tradici, která sahá až do roku 1256, kdy bylo Svitavám uděleno právo vařit a šenkovat pivo. Až do roku 2003 byla výroba soustředěna v téže budově jako kdysi. Devět let poté, jen o kousek jinde, se tradice pivovarnictví obnovuje právě Na Kopečku. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru