
Termín
Platnost do 20. 4. 2023.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- Předkrm: smažený morkový knedlíček (80 g) s křenovou pěnou a bylinkami
- Polévka: žloutková vinná polévka se skořicovými krutóny
- Hlavní chod: rolované husí stehno (240 g), nebo rolovaný candát (220 g), s mandlovou fáší podávané s jemným dýňovým pyré, restovanou kapustou s créme fraiche a silnou masovou redukcí
- Dezert: marinovaná hruška v portském a perníkovém koření se smetanovou vanilkovou omáčkou s kůrou pomeranče
- Degustace piva z minipivovaru (Brtník 10°, Bariball 11°, Grizzly 12°, Kodiak 15°, Pú 10°), případně nealko verze (nealko „Aperol“, Birell a káva dle výběru)
Rezervace: Zavolejte min. 24 hodin předem na číslo 604 222 280.
Rezervaci zamluveného termínu je možné zrušit min. 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Do mlýna se nechodí se svojí troškou, ale pořádně se najíst.
Na okraji Opavy, tam kde se město stává vesnicí a vesnice už rovnou přechází v pole, právě tam stojí malebná budova mlýna z konce 15. století, kde to bublá a voní nejen v kastrůlcích, ale i v pivovarských varnách. Tak se tu zastavte na degustační menu, během kterého ochutnáte nejednu místní lahůdku v pevné i tekuté formě.
V Panském mlýně se nesoustředí jen na to, co se vaří, ale i z čeho se to vaří. Právě proto se zaměřili na místní chovatele a pěstitele, od kterých odebírají to nejlepší z jejich farem. V areálu se nachází také sádka pstruhů, takže i o čerstvost a kvalitu ryb je postaráno.
Obsah hrnců se mění v závislosti na sezoně, přičemž tentokrát na vás vyšlo opravdu vyladěné menu. To začíná smaženým morkovým knedlíčkem a žloutkovou vinnou polévkou. Jako hlavní chod se servíruje rolované husí stehno, nebo rolovaný candát. O dezert se potom postará marinovaná hruška v portském.
A čím svlažit oschlé rty a hrdlo? Na čepu čekají hned 4 druhy piv pojmenované podle medvědů. Ochutnáte je všechny – od desetistuňového Brtníka až po patnáctku Kodiaka. Že máte ještě řídit zpátky domů? Žádný problém, v takovém případě vám na stůl přinesou nealko „Aperol“, Birell a kávu.