Čtyřchodové menu i s vínem a kávou v restauraci La Cave pro 1 či 2 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2023.
V ceně
- 1× studený předkrm
- Kachní paštika zalitá sádlem podávaná s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem (80 g)
- 1× víno (2 dcl):
- Cuvée Merlot Cabernet sauvignon (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 1× teplý předkrm
- Pečený filet candáta, krémová tarhoňa se sušenými rajčaty, olivy a stonková brokolice (80 g)
- 1× hlavní chod
- Králičí hřbet ve slanině, kapustová nádivka, pastiňákové pyré (80 g)
- 1× víno (2 dcl):
- Cuvée Colombard Sauvignon blanc (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 1× dezert:
- Kobzole plněné ořechovou náplní, máčené v rumu a medu (100 g)
- 1× káva
- dle výběru (espresso, latté, capuccino)
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2023.
V ceně
- 2× studený předkrm
- Kachní paštika zalitá sádlem podávaná s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem (80 g)
- 2× víno (2 dcl):
- Cuvée Merlot Cabernet sauvignon (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 2× teplý předkrm
- Pečený filet candáta, krémová tarhoňa se sušenými rajčaty, olivy a stonková brokolice (80 g)
- 2× hlavní chod
- Králičí hřbet ve slanině, kapustová nádivka, pastiňákové pyré (80 g)
- 2× víno (2 dcl):
- Cuvée Colombard Sauvignon blanc (Connoisseur Cotes de Gascogne, Francie)
- 2× dezert:
- Kobzole plněné ořechovou náplní, máčené v rumu a medu (100 g)
- 2× káva
- dle výběru (espresso, latté, capuccino)
- Rezervace: zavolejte předem na tel. 381 212 221 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, na degustačním menu si pochutnejte přímo v restauraci.
- Změnit nebo zrušit rezervaci je možné alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jednoduchá matematika: 4 chody + 4 hvězdy hotelu + 2 osoby = nekonečně dobrý večer!
Hledáte opravdový kulinářský zážitek? Pak zavítejte do restaurace La Cave v LH hotelu Dvořák Tábor. Restaurace se nachází v prostorách bývalých ležáckých sklepů, kde jsou původní cihlové a kamenné stěny. Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, držitele mnoha prestižních ocenění a člena národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, pro vás připraví dokonalý gastronomický zážitek.
Hlavním šéfkuchařem restaurace La Cave v LH Dvořák Tábor je mladý a talentovaný Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Je držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Martin Pudil se již od dětství rád věnoval a zajímal o přípravu pokrmů, proto při volbě povolání šel za svým cílem. V roce 2010 zvítězil v kategorii juniorů v soutěži Kuchař roku. Díky tomu se poznal s Romanem Paulusem a byl vyzván, aby s ním cestoval do Budapešti na Global Chefs Challenge 2011 jako jeho commi. Krátce poté přišla v roce 2012 nabídka na práci v restauraci Alcron, která v témže roce získává svoji první Michelinskou hvězdu v ČR. Martin Pudil zde poznává nové technologie, pracuje s luxusními surovinami a je součástí zajímavé týmové práce. Po Praze se vrátil do Jižních Čech, do kraje pro něj blízkého, kde v pozici šéfkuchaře v restauraci La Cave, hotelu LH Dvořák Tábor, posouvá úrovně gastronomie vzhůru. |
Začnete kachní paštikou zalitou sádlem a podávanou s jablky, lískovými ořechy a domácím rohlíkem. Dokonalou chuť doplní francouzské víno Cuvée Merlot Cabernet sauvignon. Následovat bude pečený filet candáta jako teplý předkrm a poté už se můžete těšit na hlavní chod – králičí hřbet ve slanině s kapustovou nádivkou a pastiňákovým pyré. K tomu si pochutnáte na Cuvée Colombard Sauvignon blanc a poté už následuje sladká tečka. Vše zakončíte kávou dle výběru.