Premium Lunch in the Sky: 3chodové menu od kuchaře z Grandhotelu Pupp podávané v oblacích
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 17. 9. 2023.
V ceně
3chodové menu podávané na vyhlídkové plošině zavěšené až 50 metrů nad zemí pro 1 osobu
- Šampaňské na přivítanou
- Prémiová vína, pivo a nealko nápoje neomezeně
- Menu připravené špičkovým šéfkuchařem, který bude jídlo osobně představovat a servírovat
- Předkrm, hlavní chod, dezert, digestiv (podoba menu bude upřesněna)
- Plošina bude na náplavce na Dvořákově nábřeží
- Čas strávený ve vzduchu: 40 minut
Omezení
Termíny jsou vypisovány v období od 7. do 17. 9. 2023.
- Rezervace: Termín si zamluvte předem pomocí online rezervace.
- Pokud si zakoupíte více voucherů, můžete všechny uplatnit při jedné objednávce. Vyberte termín a v košíku do kolonky pro dárkový poukaz uveďte kód nebo kódy voucherů.
- Jako zákazníci Slevomatu si můžete rezervovat i termíny, u kterých lze vybrat pouze sudý počet osob. Stačí vybrat konkrétní čas a datum, v košíku poté uveďte do kolonky kód voucheru – cena se tím vynuluje a počet osob upraví na správnou hodnotu.
- Do zvláštních požadavků zadejte alergie či požadavky na vegetariánské jídlo.
- Voucher se při objednávce odečítá v zakoupené hodnotě. V případě změny balíčku nebo počtu hostů se při objednávce odečte hodnota zakoupeného voucheru.
- Dobré vědět: Plošina je přístupná i pro vozíčkáře.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Provedením rezervace se voucher bere jako uplatněný a není možné ho stornovat ani refundovat.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
Neobsahuje alergeny.
Alergeny na vyžádání u obsluhy.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kromě výjimečného menu se bude podávat i nevšední zážitek a dechberoucí výhled. Pojďte si to vše vychutnat!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím. Před vámi 3chodové menu od špičkového šéfkuchaře, pod vámi náplavka a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Lunch in the Sky, oběd podávaný na plošině až 50 m nad zemí.
Plošina se do Prahy na Dvořákovo nábřeží vrátí opět po roce a pouze na pár dní, protože putuje po celém světě.
Na čem si pochutnáte?
Letošní menu má na starost šéfkuchař Ondřej Koráb, který vede kuchyni Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Takže při příchodu samozřejmě nebude chybět lázeňská oplatka jako pozornost. A jak bude vypadat kompletní menu?
Masová varianta:
- Lázeňská oplatka
- Předkrm: uzený losos s podmáslím, okurka, bílá ředkev, chips z pohanky
- Hlavní chod: hovězí Teres Major, divoká brokolice, konfitovaná brambora, pyré z černého kořene, demi glace
- Dezert: čokoláda, meruňkový kaviár, kokosová zmrzlina
Vegetariánská a bezlepková varianta:
- Lázeňská oplatka
- Předkrm: uzené tofu s okurkou, bílá ředkev, chips z pohanky
- Hlavní chod: pečený tempeh, divoká brokolice, konfitovaná brambora, pyré z černého kořene, zeleninová omáčka
- Dezert: čokoláda, meruňkový kaviár, kokosová zmrzlina
Oběd v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět kuchař, který vám připraví a naservíruje 3chodový oběd. Nebeský barman k ní přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 40 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.