Kromě výjimečného menu se bude podávat i nevšední zážitek a dechberoucí výhled. Pojďte si to vše vychutnat!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím. Před vámi 3chodové menu od špičkového šéfkuchaře, pod vámi náplavka a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Lunch in the Sky, oběd podávaný na plošině až 50 m nad zemí.
Plošina se do Prahy na Dvořákovo nábřeží vrátí opět po roce a pouze na pár dní, protože putuje po celém světě.
Na čem si pochutnáte?
Letošní menu má na starost šéfkuchař Ondřej Koráb, který vede kuchyni Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Takže při příchodu samozřejmě nebude chybět lázeňská oplatka jako pozornost. A jak bude vypadat kompletní menu?
Masová varianta:
- Lázeňská oplatka
-
Předkrm: uzený losos s podmáslím, okurka, bílá ředkev, chips z pohanky
- Hlavní chod: hovězí Teres Major, divoká brokolice, konfitovaná brambora, pyré z černého kořene, demi glace
- Dezert: čokoláda, meruňkový kaviár, kokosová zmrzlina
Vegetariánská a bezlepková varianta:
-
Lázeňská oplatka
- Předkrm: uzené tofu s okurkou, bílá ředkev, chips z pohanky
- Hlavní chod: pečený tempeh, divoká brokolice, konfitovaná brambora, pyré z černého kořene, zeleninová omáčka
- Dezert: čokoláda, meruňkový kaviár, kokosová zmrzlina
Oběd v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně ohánět kuchař, který vám připraví a naservíruje 3chodový oběd. Nebeský barman k ní přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 40 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.