Tiše zavíratelná dvířka se zámkem i tunelem pro psy a kočky: 2 velikosti

4,7 / 5 Reedog s.r.o. 24 prodejů

Hodnocení podniku Reedog s.r.o.

4,7 382×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita 4,4
88.832%
Doručení 4,8
95.324%
Komunikace s dodavatelem 4,7
94.782%

Filtry
Recenze zákazníků

Nic

Míček po ani né dvou minutách nebyl k použití. Viz foto.
A to mám dvoukilového pejska.
Nefungovala ani mechanika. Po otevření míčku vše mastné a bez funkčnosti.

Hodnoceno: 5. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Zábava pro kočky i psy: chytrý míček či kost
Hodnoceno: 30. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Zavíratelná dvířka se zámkem pro psy a kočky

Skvělá kvalita, rychlé doručení, moc doporučuji! :)

Hodnoceno: 8. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Samonavíjecí vodítka Reedog pro psy do 12 kg

Skvělá kvalita, rychlé doručení, doporučuji! :)

Hodnoceno: 8. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Designové postroje pro psy: různé velikosti a barvy

rychlost dodání

Dvířka již byla evidentně použitá, zevnitř poškrábaná, zvenku folie opětovně nalepená, pod ní štětiny z okraje. Na horním okraji u pantu je cca 3–4 mm mezera a hlavně několikrát jdou otevřít normálně a pak jen opravdu velkou silou, to by musel brát kocour s rozběhem. Musím to vrátit.

Hodnoceno: 12. října 2022
Hodnocená nabídka: Zavíratelná dvířka se zámkem pro psy a kočky

Paní byla mila, vše proběhlo rychle. Za což jsem byla ráda, protože jsem měla v autě psy. Hračka je pěkná. Psi se jí sice první den báli, ale pak už dobrý. Aplikace s ovládáním je intuitivní.

Vchod do pobočky je málo označen a od mapy je z druhé strany. Takže jsem to dost hledala. Aplikace je bohužel v angličtině. Jinak výrobce ani Slevomat neuvádí, že hračka jezdí pouze po hladkém povrchu ( beton, chodník, .) . Po trávě ( střih do cca 5 cm) na zahradě opravdu nejezdí. Jinak hračka nemá žádný on/off, takže se vypne sama, ale pak ji musím opět nabít abych ji propojila s aplikací. Za mě nedoladěné.

Hodnoceno: 18. srpna 2022
Hodnocená nabídka: Zábava pro kočky i psy: chytrý míček či kost

Chybí návod v češtině. Špatné ovládání. Přiliš prudká a zběsilá rychlost pes se hračky bojí.

Hodnoceno: 27. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Interaktivní psí hračka Wickedbone ve tvaru kosti

Rychlost dodání

Hodnoceno: 21. května 2021
Hodnocená nabídka: Chytrý míček Cheerble Wicked Ball pro psy

Pro štěně je to skvělá zábava což bylo účelem nákupu

Je spíše pro domácí aktivity na louce moc nefunguje.

Hodnoceno: 2. května 2021
Hodnocená nabídka: Chytrý míček Cheerble Wicked Ball pro psy

Zatím jej mám krátce ale psovi / Bišonek / se asi líbí. Na poprvé si s ním vydržel hrát cca 20 min a na míčku není vůbec znát že by jej nějak prokousnul nebo poškrábal.

zatím nic

Hodnoceno: 14. dubna 2021
Hodnocená nabídka: Chytrý míček Cheerble Wicked Ball pro psy

Pěkná, designová, plastová láhev s integrovanou miskou ze které se naše fenečka ráda napila hned, jak hi spatřila. :-)

Bohužel do kabelky bych si ji raději nedávala, protože netěsní na 100%, jak uvádí výrobce.

Hodnoceno: 22. března 2021
Hodnocená nabídka: Cestovní láhev pro psy: bezpečnostní zámek, 3 barvy

Čičiny se lekaji…zatím

Hodnoceno: 4. března 2021
Hodnocená nabídka: Miska pro psy a kočky s infračerveným senzorem

Rychlé dodání 👍

Hodnoceno: 19. února 2021
Hodnocená nabídka: Miska pro psy a kočky s infračerveným senzorem

Je krásná a velikost přiměřená

---

Hodnoceno: 5. února 2021
Hodnocená nabídka: Cestovní láhev pro psy: bezpečnostní zámek, 3 barvy

Rychlé dodání, dobře zabaleno

Zatím se čivava samo otevírání bojí, ale snad si zvykne

Hodnoceno: 28. prosince 2020
Hodnocená nabídka: Miska pro psy a kočky s infračerveným senzorem

kvalita zboží í balení, rychlost dodání

Hodnoceno: 11. prosince 2020
Hodnocená nabídka: Cestovní láhev pro psy: bezpečnostní zámek, 3 barvy

Miska se nelíbila našemu kocourovi, byla pro jeho čumáček malá a dost měkká.
Bohužel vracím.

Hodnoceno: 7. prosince 2020
Hodnocená nabídka: Moderní miska s protiskluzem pro kočky a malé psy
Lucka
listopad 2020
 5,0/5
Hodnoceno: 20. listopadu 2020
Hodnocená nabídka: Samonavíjecí vodítka Reedog pro malé i velké psy

Disagne a samonavijeci mechanismus.

Trošku krátké na mého Jaspera.

Hodnoceno: 11. listopadu 2020
Hodnocená nabídka: Samonavíjecí vodítka Reedog pro malé i velké psy

Dobrý nápad

Hodnoceno: 26. října 2020
Hodnocená nabídka: Cestovní láhev pro psy: bezpečnostní zámek, 3 barvy