Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů v Holešovicích

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků pro 1 osobu:

Co se naučíte:

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • S předem připravených surovin si vyrobíme, tarator, tzatziki, pomazánky, dresinky a sladké dezerty, vše co si připravíte, tak si také sníte
  • Domů si odnesete sýr a jogurt, který si na kurzu vyrobíte

Obsah kurzu:

  • Historie o mléce a mléčných výrobcích
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba balkánského sýra, jogurtů, tvarohu a mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z kultur

Termíny:

  • 14. 01. 2023
  • 28. 01. 2023
  • 11. 02. 2023
  • 25. 02. 2023
  • 11. 03. 2023
  • 25. 03. 2023
  • 08. 04. 2023
  • 22. 04. 2023
  • 13. 05. 2023
  • 27. 05. 2023
  • 10. 06. 2023
  • 24. 06. 2023

Čas konání: 9.00–14.00 hodin 

  • Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 450 Kč −13 % 2 999 Kč
3 450 Kč −13 % 2 999 Kč

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům originálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se naučíte:

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • S předem připravených surovin si vyrobíme, tarator, tzatziki, pomazánky, dresinky a sladké dezerty, vše co si připravíte, tak si také sníte
  • Domů si odnesete sýr a jogurt, který si na kurzu vyrobíte

Obsah kurzu:

  • Historie o mléce a mléčných výrobcích
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba balkánského sýra, jogurtů, tvarohu a mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Nahoru