Termín
Platnost do 30. 6. 2023.
V ceně
- 2× amouse bouche (50 g): moderní paella – rýžový košíček se šafránem, krevetové paté a hráškový kaviár
- 2× předkrm (100 g): panna cotta tzatziky s limetkovou kůrou, koprovo mátový gel, pečená olivová tapenáda, domácí pita
- 2× polévka (100 g) bouillabaisse s bílou rybou, mušlemi a krevetou, omáčka rouille s pečenými krutonky, rajčata, pálený fenykl
- 2× kroketa z telecího ossobuca, morek, aioli z uzeného pstruha, dehydrované kapary, sušený žloutek, prach z červené řepy (á 100 g)
- 2× marocké zauzené kuře ras el hanout, smažená cizrna se zauzenou paprikou, fermentovaný citrón (á 100 g)
- 2× hovězí čevabčiči se salátem z pálených paprik, vinná hořčičná omáčka, zauzené bramborové pyré, cornichons (á 100 g)
- 2× sous vide kachní prsa na pomerančích s omáčkou bigarade s granátovým jablkem, škvarečky, glazované segmenty pomeranče, s pošírovanou daikon ředkví (á 100 g)
- 2× dezert (80 g): galaktoboureko s pistáciovým crumble a mléčnou espumou, malinový sorbet s bazalkou
- 2× petit four: batátovo mrkvové mascarpone, tamarind a kávový kaviár
Omezení
Voucher lze využít: úterý, středa, čtvrtek v časech 17 a 20hod,
sobota v 16hod
Rezervace: nutná předem na čísle 777 800 160.
Při neuplatnění voucheru, voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdyby Homér žil dnes, jeho Odyssea by vypadala úplně jinak. Třeba by to byl originální gastroprůvodce Ostravou.
Ostravská Odyssea vás totiž zavede do skvostné restaurace Mediterra, která vám nabídne luxusní degustační menu pro dva o devíti chodech. Restaurace sídlí v Ostravě Porubě a ochutnáte zde vybrané poklady středomořské kuchyně. A oslavný epos o těchto lahůdkách možná napíšete sami.
Degustovat budete pokrmy původem z Maroka, Itálie, Řecka nebo třeba Španělska. Na úvod celého večera dostanete navíc tzv. amouse bouche neboli pozornost šéfkuchaře v podobě rýžového paella košíčku. Pak už se těšte na svěží předkrm s tzaziki, rybí polévku a po sobě jdoucí čtveřici hlavních chodů v degustačních velikostech.
Po kroketě z telecího ossobuca vás čeká marocké zauzené kuře ras el hanout, poté si dáte čevabčiči se saláte z pálených paprik. Hvězdou na závěr „hlavní“ přehlídky budou sous vide kachní prsa na pomerančích. Ale nebojte, to ještě nebude úplný závěr. Teprve příprava na dva dezerty!