Zážitkové 4chodové menu na zámku: romantické prostředí, italský šéfkuchař a sezónní jídla
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2023.
V ceně
Zážitkové 4chodové menu od šéfkuchaře Emanuela Mugnainiho pro 2 osoby
- 2× krémová polévka se sezónními houbami, sýrovými krutony a bylinkami, à 100 ml
- 2× kapr smažený v tempuře s tradičním bramborovým salátem, à 60 g
- 2× hovězí filet Rossini s pečeným foie gras, madeirovou omáčkou, brioškovým pečivem a černým lanýžem z Acqualagna, à 150 g
- 2× jablečná a perníková crostata s domácí zmrzlinou, à 60 g
Důležité info: Menu je vzorové. Jeho složení se pravidelně mění. Aktuální menu najdete na webových stránkách.
Rezervace: Stůl si zarezervujte na tel. 704 972 501 nebo e‑mailu restaurace@chateautrnova.cz a nahlaste kód voucheru.
- Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Láska k dobrému jídlu, to je láska na celý život. Pokud máte to štěstí, že potkala i vás, pojďte ji nasytit do Chateau Trnová.
Objevte kouzelné místo asi 20 minut od Prahy – Chateau Trnová, romantický zámeček, jehož chloubou je právě restaurace. Nově jí kraluje šéfkuchař Emanuele Mugnani, původem Ital, který pracoval zejména v hotelových restauracích sítě Hilton.
Emanuele pochází z Itálie. Nyní žije se svojí rodinou v Praze. Emanuele vaří od roku 1990. Od roku 1990 do roku 1997 vařil v Itálii, převážně v Benátkách a Sieně. V roce 1998 spojil své zkušenosti se značkou Hilton Hotels. Prošel četnými vzdělávacími programy značky Hilton. V roce 1999 se stal Chef of the „Cafè de Paris“ v Praze. V roce 2000 se stal Chef de cuisine „We like to cook“ ve fine dining restauraci v hotelu Hiltonu Praha. Od té doby působil jako Exectuive Chef v Praze, Francii a ve Španělsku v hotelových řetězcích Hilton. Zde získal jako šéfkuchař bohaté zkušenosti jak s konceptem fine dining restaurací, tak i s konceptem rautů, oslav, grilování, svatebních hostin, brunchů, snídaní a slavnostních korporátních setkání. |
Sezónní menu o 4 chodech
Nádherné prostředí, romantika, kouzelná zahrada a klid, to jsou další ingredience, které vaši hostinu doplní. Čtyřchodové menu je vždy připravené ze sezónních surovin, takže se může měnit.
To aktuální najdete na webu restaurace, ukázkové menu ale naznačuje, že to bude opravdu výjimečný zážitek. Ochutnat můžete třeba hovězí filet s foie gras, kapra v tempuře nebo jablečnou a perníkovou crostatu s domácí zmrzlinou. Tak dobrou chuť!
|