Horký nápoj dle výběru: svařené víno, jablečné Brulé di Mela, Calimero či Bombardino
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 3. 2024.
V ceně
Horký nápoj dle výběru:
- svařené víno, 150 ml
- nealkoholické jablečné Brulé di Mela (výrobce Melchiori, Trentino), 150 ml
- Rezervace není nutná. U obsluhy se prokážete kódem voucheru.
- Nápoj si můžete vypít na místě nebo si ho odnést s sebou.
Neobsahuje alergeny.
Termín
Platnost do 28. 3. 2024.
V ceně
Dva horké nápoje dle výběru:
- svařené víno, 150 ml
- nealkoholické jablečné Brulé di Mela (výrobce Melchiori, Trentino), 150 ml
- Rezervace není nutná. U obsluhy se prokážete kódem voucheru.
- Nápoj si můžete vypít na místě nebo si ho odnést s sebou.
Neobsahuje alergeny.
Termín
Platnost do 28. 3. 2024.
V ceně
Horký nápoj dle výběru:
- Calimero:
- 4 cl Bombardina Premium (17 %)
- 4 cl espressa značky Miscela d´Oro ze Sicílie
- porce šlehačky
- Bombardino
- 8 cl Bombardina Premium (17 %)
- porce šlehačky
- Rezervace není nutná. U obsluhy se prokážete kódem voucheru.
- Nápoj si můžete vypít na místě nebo si ho odnést s sebou.
Obsahuje následující alergeny:
Termín
Platnost do 28. 3. 2024.
V ceně
Dva horké nápoje dle výběru:
- Calimero:
- 4 cl Bombardina Premium (17 %)
- 4 cl espressa značky Miscela d´Oro ze Sicílie
- porce šlehačky
- Bombardino
- 8 cl Bombardina Premium (17 %)
- porce šlehačky
- Rezervace není nutná. U obsluhy se prokážete kódem voucheru.
- Nápoj si můžete vypít na místě nebo si ho odnést s sebou.
Obsahuje následující alergeny:
Kdy je káva fakt bomba? Když sdílí sklenici s Bombardinem.
Pokud patříte k milovníkům likéru Bombardino, víte, že se chuť tohoto sladkého potěšení může značně lišit. V podniku La Grapperia ochutnáte to pravé italské, přímo od výrobce. Bevande do ČR už několik let dováží kvalitní italské Bombardino s velkým podílem žloutků.
V nabídce je také oblíbené svařené víno, nealkoholické jablečné Brulé di Mela či Calimero.
A jak se připravuje Calimero? Nejdříve se do čirého kelímku nalijí 4 cl Bombardina premium 17 % a pak se opatrně nechá po stěně téci espresso tak, aby vrstvy zůstaly oddělené a vytvořily tak zajímavou barevnou variaci. Celý drink doslova završí velká porce poctivé šlehačky.