Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendové kurzy pečení: pečivo, francouzské makronky i čokoládové pralinky

4,6 / 5 Kuchařské Studio Kladno  (mapa) 11 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Na kurzu vaření jsem byla poprvé a byla jsem nadšená. Velmi dobrý přístup šéfkuchaře, vše…

Jana
Kurz pečiva: focaccia, tortilla i kváskový chléb
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang
Varianty (1)
Kurz pečiva: focaccia, tortilla i kváskový chléb
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang

Čurajícího chlapečka si domů nejspíš neodnesete. Znalosti přípravy belgických pralinek ano.

S nadšením se vracíte každý rok do francouzských měst, abyste navštívili jednu z místních cukráren a zakousli se do pravé, křehounce sladké makronky? Nebo je to Belgie s jejími pralinkami či pekař z ulice, který vám vždy naservíruje to nejnadýchanější pečivo, o jakém vaše chuťové pohárky vždy snily?

Proniknete do tajů těchto kulinářských kouzel a osvojte si přípravu domácího pečiva, makronek i pralinek, jejichž postup vás naučí během kurzů pečení v cukrářském studiu Delikates.

Kdy kurzy probíhají? Vždy jeden den o víkendu. Kurz pralinek se koná v sobotu 25. února, pečivo si upečete v neděli 2. března a makronkám přijdete na kloub v neděli 2. dubna. Kurzy startují vždy v 9:00 a trvají 4 až 5 hodin.

Pralinky, makronky nebo domácí pečivo?

  • Kurz čokoládových pralinek a temperování čokolády

  • Kurz pečení domácího pečiva

  • Francouzské makronky

Nahoru