Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantika v centru Telče: hotel u zámeckého parku, polopenze i víno

4,5 / 5 Hotel Antoň Telč Telč (mapa) 296 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Roubalová Zdenka

Dobrý večer ,
pokoje Standart jsou v podkroví, je u schodiště zábradlí?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Roubalová, děkuji za dotaz. Pokoje Standard jsou v podkroví a u schodiště je samozřejmě zábradlí. Můžete se ale svézt i výtahem. Přeji pěkný den, Honza

Josef Svoboda

Dobrý den, je možné ubytováníse psem (jezevčík)

Hotel Antoň Telč


Dobrý den, ano je to možné, je zde jen příplatek 100,– Kč/den, který se platí při příjezdu na recepci hotelu. Je nutné mít vybavení pro pejska s sebou, k zapůjčení nemáme k dispozici žádné.

Jaroslava Jaskóová

Dobrý večer,
chci si rezervovat pobyt od 5.-7.6. 2023 ve Vašem hotelu přes SLEVOMAT,ovšem nevím jak mám nadále postupovat s objednávkou­.Termín mám vybraný. Děkuji s pozdravem Jaroslava Jaskóová

Hotel Antoň Telč

Dobrý večer, vážená paní Jaskóová, jakékoliv dotazy ohledně rezervace Vám rádi zodpoví na naší recepci. Napište prosím email na recepce@hotel-anton.cz se všemi dotazy a vše Vám zodpovíme. S přáním krásného zbytku včera Zdeněk Antoň.

Markéta V.

Dobrý den, máme zájem o rezervaci únorového termínu, ale určitě nestihneme přijet do 17h, je možný pozdější check-in, třeba kolem 20–21h?
Děkuji za odpověď!

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, ano, určitě je to možné, ale prosím, domluvte si to přímo s recepcí (recepce@hotel-anton.cz), aby si to zapsali k Vaší rezervaci. Velmi děkujeme. Zdeněk Antoň.

Aneta

Dobrý den , je možná dětská postýlka v pokoji standard? Děkuji.

Slevomat.cz

Hezký den, Aneto, děkuji za Váš dotaz. Ano, je to možné, bytování nabízí dětské postýlky zdarma. Při rezervaci termínu si ale prosím potvrďte jejich dostupnost u poskytovatele služby. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Eva Štorková

Dobrý den,chtěli by jsme u Vás slavit silvestra ale neumim si představit že po probdělé noci hotel opustíme do deseti hodin dopoledne.Šlo by k rezervaci zajistit jiné datum odjezdu?vyhovovalo by nám přijezd 30.12 odjezd 2.1.Byl by to problém,děkuji za odpověd.

Hotel Antoň Telč

Dobrý den, milá paní Štorková,
velmi děkujeme, že uvažujete o koupi voucheru na Silvestra k nám do Hotelu Antoň. Samozřejmě je možné si pobyt prodloužit, případně si domluvit prodloužený check-out třeba do odpoledních hodin.
Budeme rádi, pokud nás s domluvou Vašich přání a konkrétních detailů kontaktujete na recepci – recepce@hotel-anton.cz nebo na telefonním čísle 774 026 200.
Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vás :-).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru