Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1, 5 nebo 10 vstupů do fitness a na VacuShape pro redukci pomerančové kůže

4,7 / 5 Kotelna Slovany Plzeň  (mapa) 22 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Vše v pořádku. Příjemné prostředí. Milá obsluha.

Edita
Varianty (3)

Kde začíná cesta za vysněnou postavou? Ve fitness!

Dejte si do těla v plzeňském fitku Kotelna Slovany a vyzkoušejte tu kromě klasických posilovacích strojů i aerobní stroj VacuShape, který pomáhá s redukcí pomerančové kůže a nežádoucího podkožního tuku. Cvičení na něm trvá jen 30 minut, ale je dostačující, protože se cvičí v nízkém atmosférickém tlaku, což až o třetinu zkracuje dobu, kdy začnete spalovat tuky.

V nabídce je jeden vstup, abyste si to tu mohli vyzkoušet, ale pokud už teď víte, že to s pohybem myslíte vážně, sáhněte po permanentce. Ta je nabitá na 5 nebo 10 vstupů a platí 6 měsíců od vydání (tedy od vaší první návštěvy ve fitku).

Dobré vědět: Vstup do fitness i cvičení na VacuShape je v rámci jednoho vstupu nutné absolvovat v jeden den.

Co je VacuShape?

Speciální přístroj pro odstranění nežádoucí pomerančové kůže a koncentrované spalování tuků v problematických oblastech boků, břicha, stehen a hýždí. Zvláštním a unikátním rysem je vakuový systém, který vytváří nízký atmosférický tlak. VacuShape funguje stejně jako normální běžecký pás, až na to, že je klient při 30minutové chůzi uzavřený od pasu dolů v komoře. Dokonalé prokrvení problémových partií je zajištěno střídavým řízeným podtlakem ve vakuové kabině.

Pro dobré výsledky se doporučuje minimálně 20 aplikací 3× týdně po dobu 6 týdnů pro maximální „nastartování“ látkové přeměny. Výsledky jsou viditelné již po 10 aplikacích (dochází k vyhlazení kůže, pokud hned nedojde k váhovým či centimetrovým úbytkům). Cvičení trvá pouze 30 minut, ale je to dostačující. V běžné atmosféře dochází při cvičení ke spalování tuků ve svalech po 20–30 minutách, ve VacuShape se tato doba zkrátí až o třetinu. 

Nahoru