Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1, 5 nebo 10 vstupů do fitness a na VacuShape pro redukci pomerančové kůže

4,7 / 5 Kotelna Slovany Plzeň  (mapa) 22 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kotelna Slovany

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Vše v pořádku. Příjemné prostředí. Milá obsluha.

Edita
Varianty (3)

Kde začíná cesta za vysněnou postavou? Ve fitness!

Dejte si do těla v plzeňském fitku Kotelna Slovany a vyzkoušejte tu kromě klasických posilovacích strojů i aerobní stroj VacuShape, který pomáhá s redukcí pomerančové kůže a nežádoucího podkožního tuku. Cvičení na něm trvá jen 30 minut, ale je dostačující, protože se cvičí v nízkém atmosférickém tlaku, což až o třetinu zkracuje dobu, kdy začnete spalovat tuky.

V nabídce je jeden vstup, abyste si to tu mohli vyzkoušet, ale pokud už teď víte, že to s pohybem myslíte vážně, sáhněte po permanentce. Ta je nabitá na 5 nebo 10 vstupů a platí 6 měsíců od vydání (tedy od vaší první návštěvy ve fitku).

Dobré vědět: Vstup do fitness i cvičení na VacuShape je v rámci jednoho vstupu nutné absolvovat v jeden den.

Co je VacuShape?

Speciální přístroj pro odstranění nežádoucí pomerančové kůže a koncentrované spalování tuků v problematických oblastech boků, břicha, stehen a hýždí. Zvláštním a unikátním rysem je vakuový systém, který vytváří nízký atmosférický tlak. VacuShape funguje stejně jako normální běžecký pás, až na to, že je klient při 30minutové chůzi uzavřený od pasu dolů v komoře. Dokonalé prokrvení problémových partií je zajištěno střídavým řízeným podtlakem ve vakuové kabině.

Pro dobré výsledky se doporučuje minimálně 20 aplikací 3× týdně po dobu 6 týdnů pro maximální „nastartování“ látkové přeměny. Výsledky jsou viditelné již po 10 aplikacích (dochází k vyhlazení kůže, pokud hned nedojde k váhovým či centimetrovým úbytkům). Cvičení trvá pouze 30 minut, ale je to dostačující. V běžné atmosféře dochází při cvičení ke spalování tuků ve svalech po 20–30 minutách, ve VacuShape se tato doba zkrátí až o třetinu. 

Nahoru