Tříchodová večeře pro dva: carpaccio, steak a kachna i jahodové knedlíčky
Přehled nabídky
V Kunštátě se uvažuje o drobné změně názvu. Kuchaři tu totiž předvádí gurmánské kumšty.
Co si takhle naplánovat dokonalou večeři s někým blízkým? V restauraci hotelu Rudka pro vás připraví dokonalé tříchodové menu. Jako předkrm se bude podávat carpaccio z červené řepy a carpaccio z hovězí svíčkové. U hlavního chod zazáří kachní prso s malinovou omáčkou, druhý z vás si zase pochutná na steaku z kančího hřbetu s houbovým ragú nebo omáčkou demi-glace. Vše pak zakončí sladká tečka – jahodové tvarohové knedlíčky. No nezní to skvěle?
Z nápojového lístku si přiobjednejte třeba některé z vín, které chody skvěle doplní. V příjemné restauraci se na vás těší jakýkoli den (mimo pondělí) od 15:00 do 21:00 nebo až 22:00.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.