









Každý miluje vůni nové knihy. Některé knihy ale zkrátka voní více.
Chcete vyzkoušet v kuchyni něco nového? Nechte se inspirovat šéfkuchařem Radkem Pálkou, který pro vás sestavil chutěmi a vůněmi prosycené řádky. Má za sebou zkušenosti z německých i amerických kuchyní, byl šéfkuchařem restaurace Crowne Plaza, Rustical, hotelu Duo nebo třeba i šéfem cateringu pro hokejové mistrovství v Česku.
Společně se vydáte na cesty po světových kuchyních, nahlédnete pod pokličku nejvybranějších specialit, ale také do života kuchařů. To vše vás čeká na 304 stranách knihy Šéfkuchařův deník. Lákají vás spíše šumavské hvozdy, dobroty z hub a lesního ovoce a poctivá česká kuchyně? Pak přivoňte ke knize Šumavská kuchařka. Ta vás na 131 stranách seznámí např. s houbovou polévkou, hovězími líčky na pivu nebo třeba se sladkým povidloněm… Zkrátka – poznáte všechny krásy Šumavy, a to na talíři.
Dobré vědět: Šéfkuchař Radek Pálka se při vydávání knih spojil s organizací Debra, která se věnuje lidem s nemocí motýlích křídel. Část peněz z prodeje knihy tak putuje na konto Debry.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Radek Pálka, Štětínská 353/37, 18100 Praha 8