Jídlo připravené před vašimi zraky: 4chodové menu, vinné párování a nealko
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 29. 4. 2023.
V ceně
4chodové menu pro 2 osoby
- Amousse bouche (překvapení šéfkuchaře)
- Králičí krém, ravioli (à 200 ml)
- Tagliatelle flambe, lanýž, parmezán (à 150 g)
- Kachní prsa, kaštanové pyré, kořenová zelenina, škvarky (à 200 g)
- Citrónový tart, lesní ovoce, sorbet (à 100 g)
Součástí menu je vinné párování s kvalitními českými a italskými víny (ke každému chodu 0,1 l vína) a k tomu nealko podle výběru.
Degustace probíhají v roce 2023 v termínech:
- 21. 1. – sobota
- 26. 1. – čtvrtek
- 16. 2. – čtvrtek
- 18. 2. – sobota
- 11. 3. – sobota
- 16. 3. – čtvrtek
- 20. 4. – čtvrtek
- 29. 4. – sobota
Rezervace: alespoň 5 dní předem na tel. 257 154 262, zároveň nahlaste kód voucheru.
Rezervovaný termín lze změnit či zrušit nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na večer do Toskánska? Žádný problém, račte vstoupit do restaurace Il Giardino Toscano.
Představte si ideální večer po boku vaší nejdražší polovičky. Romantická komedie v promítacím sále, příjezd domů, příprava večeře (a třeba i její připálení) a stolování u zapálených svíček. Povzneste tuto představu na vyšší úroveň a dopřejte si ještě krásnější zážitek.
Navštivte moderní italskou restauraci Il Giardino Toscano, kde si pochutnáte na báječném 4chodovém menu. Promítaný film tu nahradí live cooking show – večerem vás provede samotný šéfkuchař, který uvaří menu přímo před vašimi zraky. K výtečnému menu si přiťuknete sklenkou vína, ke každému chodu okusíte jiný druh.
Škola vaření a vinné párování
Že vás zajímá, jak se vaří králičí krém? Kachní prsa servírujete i ve vaší kuchyni, ale ve vašem podání bývají suchá? Součástí degustace je také „škola vaření“ - zatímco šéfkuchař připravuje vaše menu, zmiňuje důležité body a postupy vaření. Také zodpoví otázky, které by vás k přípravě tohoto menu zajímaly.
A na jakém menu si pochutnáte? Celou degustaci zahájíte překvapením šéfkuchaře. Podávat se bude drobné „potěšení pro ústa“, tedy amousse bouche. Následovat budou těstoviny ravioli s králičím krémem. Těšte se také na tagliatelle flambe s lanýžem a parmezánem nebo na kachní prsa s kaštanovým pyré. Chybět nebude ani sladká tečka na závěr – citronový tart s lesním ovocem.
Super info: Součástí menu je vinné párování s kvalitními českými a italskými víny. Ke každému chodu ochutnáte decku vína.
Mrkněte, jak si svoji návštěvu v této restauraci chválil zákazník Slevomatu Alexandr v únoru 2022: „Obsluha byla profesionální, jídlo vynikající a krásně nazdobené. Moc jsme si pochutnali na všech chodech a dostali jsme opravdu prvotřídní servis! Velmi doporučujeme!“