Mistrem kuchyně: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 29. 2. 2024.
V ceně
Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu
- Recepty a certifikát o absolvování kurzu
- V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje)
- Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte
- Délka kurzu je vždy 3–3,5 h
- Po kurzu vám zašlou recepty
- Jak kurz probíhá: Účastníci připravují společně několik pokrmů, každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte
- Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů
- Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat
Omezení
Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob.
- Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na e‑mailu info@hungrytown.cz
- Další termíny budou vypisovány postupně.
- Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou.
- Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
- Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.
Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.
Účastníky tahle akce prostě baví, jak dokládají hodnocení kurzů. Například paní Martina v květnu 2022 napsala: „Profesionalita a zábava uvařená ve velkém hrnci a ve velmi příjemném prostředí!!“
Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy několik pokrmů. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.
Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata
- Tradiční české omáčky: uvaříte úžasnou svíčkovou, candáta s holandskou omáčkou, skvělou koprovku nebo křenovku a jako dezert lívance s vanilkovým tvarohem a omáčkou z lesního ovoce
- Pečená masa: připravíte pečený bůček s pražskou nádivkou, roastbeef, kuřecí roládu se špenátovou nádivkou a lososa v papilotě se zeleninou
- Steaky a fláky masa: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, steak z hovězí svíčkové, kuřecí prsíčko s nádivkou a steak z lososa v bylinkové marinádě
- Sushi: naučíte se vše od přípravy rýže až po motání rolek maki a nigiri
- Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky a smažený ananas
- Ryby a mořské plody: uvaříte mušle sv. Jakuba, chobotnici, krevety, tatarák z lososa a dobrou rybu z aktuální nabídky
- Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte talíř italských předkrmů, těstoviny s domácím pestem, lasagne bolognese a domácí dezert panna cotta
- Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální Old School Style burger, buffalo křídla, gumbo polévku s krevetami a nesmí chybět pancake s javorovým sirupem
- Polévky jsou grunt: naučíte se připravit silný vývar, uvařit polévku Tam Ka Gung, originální gazpacho nebo zeleninový krém s lanýžovým olejem a krutony
- Zvěřina: bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
- Vaříme pro puberťáky: wrap se zeleninou a pečeným lososem, kuřecí stripsy v cornflakes, kuře na paprice s rýží, domácí lívance s vanilkovým krémem
- Rychlá večeře aneb nikdo nemá čas: thajská kokosová polévka se zeleninou, špagety aglio olio e peperoncino s krevetami, rychlá žemlovka s vanilkovým tvarohem a jablky
- Mleté maso aneb mleté prostě miluji: jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce, rolovaná sekaná z kuřete v papilotě s bramborovým pyré
- Tři perly z celé kachny: kachní kaldoun, kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky, kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou