Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mistrem kuchyně: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel

Škola vaření Hungry Town Praha - Krč (mapa) cca 275 km / 2 h 45 min
Počítáno autem z Přerova.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu

  • Recepty a certifikát o absolvování kurzu
  • V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje)
  • Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte
  • Délka kurzu je vždy 3–3,5 h
  • Po kurzu vám zašlou recepty
  • Jak kurz probíhá: Účastníci připravují společně několik pokrmů, každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte
  • Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů
  • Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat 

Omezení

Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob. 

  • Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na e‑mailu info@hungrytown.cz
  • Další termíny budou vypisovány postupně.
  • Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou. 
  • Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
  • Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 950 Kč −15 % 2 499 Kč
2 950 Kč −15 % 2 499 Kč
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Voucher platí do listopadu 2023

Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.

Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.

Účastníky tahle akce prostě baví, jak dokládají hodnocení kurzů. Například paní Martina v květnu 2022 napsala: „Profesionalita a zábava uvařená ve velkém hrnci a ve velmi příjemném prostředí!!“

Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy několik pokrmů. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.

Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata

  • Tradiční české omáčky: uvaříte úžasnou svíčkovou, candáta s holandskou omáčkou, skvělou koprovku nebo křenovku a jako dezert lívance s vanilkovým tvarohem a omáčkou z lesního ovoce
  • Pečená masa: připravíte pečený bůček s pražskou nádivkou, roastbeef, kuřecí roládu se špenátovou nádivkou a lososa v papilotě se zeleninou
  • Steaky a fláky masa: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, steak z hovězí svíčkové, kuřecí prsíčko s nádivkou a steak z lososa v bylinkové marinádě
  • Sushi: naučíte se vše od přípravy rýže až po motání rolek maki a nigiri
  • Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky a smažený ananas
  • Ryby a mořské plody: uvaříte mušle sv. Jakuba, chobotnici, krevety, tatarák z lososa a dobrou rybu z aktuální nabídky
  • Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte talíř italských předkrmů, těstoviny s domácím pestem, lasagne bolognese a domácí dezert panna cotta
  • Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální Old School Style burger, buffalo křídla, gumbo polévku s krevetami a nesmí chybět pancake s javorovým sirupem
  • Polévky jsou grunt: naučíte se připravit silný vývar, uvařit polévku Tam Ka Gung, originální gazpacho nebo zeleninový krém s lanýžovým olejem a krutony
  • Zvěřina: bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
  • Vaříme pro puberťáky: wrap se zeleninou a pečeným lososem, kuřecí stripsy v cornflakes, kuře na paprice s rýží, domácí lívance s vanilkovým krémem
  • Rychlá večeře aneb nikdo nemá čas: thajská kokosová polévka se zeleninou, špagety aglio olio e peperoncino s krevetami, rychlá žemlovka s vanilkovým tvarohem a jablky
  • Mleté maso aneb mleté prostě miluji: jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce, rolovaná sekaná z kuřete v papilotě s bramborovým pyré
  • Tři perly z celé kachny: kachní kaldoun, kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky, kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou 
Nahoru