Degustační 11chodové menu pro dva: carpaccio, krevety, ryba i panenka a vinné párování
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2023.
V ceně
- 2× amuse bouche (dle denní nabídky), 20–30 g
- 2× krémová cibulová polévka s bylinkovými krutonky a šalvějovým olejem, 250 ml
- 2× hovězí carpaccio s grana padano sýrem, kompresovanými rajčátky, piniovými oříšky a rukolovým pestem, 65 g
- 2× tygří krevetka na másle s česnekem a petrželkou s rýžovým krekrem, 60 g
- 2× hříbkové risotto s rozmarýnem, šlehaným kozím sýrem a lanýžovým olejem, 150 g
- 2× opečený mořský vlk s květákovým purée, Beurre Blanc šafránovou omáčkou s bílým vínem a opečeným květákem,100 g
- 2× sous-vide vepřová panenka se zauzeným bramborovým purée, demi-glace s červeným vínem a zelenými fazolkami, 120 g
- 2× kořeněná dýně s opečenými mandlemi v másle s medem a tymiánem, 110 g
- 2× camembert frit – smažený camembert s brusinkami, 85 g
- 1× variace dezertů: baileys crème brûlée, pomerančový čokoládový fondant s omáčkou z bílé čokolády, domácí zmrzlina z lískových oříšků, 300 g
- 2× petit four (dle denní nabídky), 15–25 g
Omezení
- Voucher je možné využít od úterý do pátku od 17:00 nebo 20:00 a v sobotu od 12:00, 17:00 nebo 20:00.
- Rezervace: Místa si zamluvte nejméně 7 dní předem na tel. 604 456 654.
- Zrušení rezervace minimálně 48h předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2023.
V ceně
- 2× amuse bouche (dle denní nabídky), 20–30 g
- Víno: Cointreau Fizz
- 2× krémová cibulová polévka s bylinkovými krutonky a šalvějovým olejem, 250 ml
- Víno: Merlot, Fleur de d'Artagnan rosé, Francie
- 2× hovězí carpaccio s grana padano sýrem, kompresovanými rajčátky, piniovými oříšky a rukolovým pestem, 65 g
- Víno: Merlot, Fleur de d'Artagnan rouge, Francie
- 2× tygří krevetka na másle s česnekem a petrželkou s rýžovým krekrem, 60 g
- Víno: Chardonnay, Cuvée Disseney, Francie
- 2× hříbkové risotto s rozmarýnem, šlehaným kozím sýrem a lanýžovým olejem, 150 g
- Víno: Cinsault, Rosé de la Chavaliére, Francie
- 2× opečený mořský vlk s květákovým purée, Beurre Blanc šafránovou omáčkou s bílým vínem a opečeným květákem,100 g
- Víno: Colombard – Fleur de d'Artagnan Blanc, Francie
- 2× sous-vide vepřová panenka se zauzeným bramborovým purée, demi-glace s červeným vínem a zelenými fazolkami, 120 g
- Víno: Pinor Noir, Cuvée Disseney, Francie
- 2× kořeněná dýně s opečenými mandlemi v másle s medem a tymiánem, 110 g
- Víno: Grolleau, Rosé d'Anjou AOP, Francie
- 2× camembert frit – smažený camembert s brusinkami, 85 g
- Víno: Cabernet Sauvignon, de la Chavaliére, Francie
- 1× variace dezertů: baileys crème brûlée, pomerančový čokoládový fondant s omáčkou z bílé čokolády, domácí zmrzlina z lískových oříšků, 300 g
- Espresso
- 2× petit four (dle denní nabídky), 15–25 g
- Brandy ochucené pomerančem a kávovými zrny
Omezení
- Voucher je možné využít od úterý do pátku od 17:00 nebo 20:00 a v sobotu od 12:00, 17:00 nebo 20:00.
- Rezervace: Místa si zamluvte nejméně 7 dní předem na tel. 604 456 654.
- Zrušení rezervace minimálně 48h předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co podle numerologie znamená číslo 11? Že se perfektně najíte. Zejména v případě 11chodového menu v Guestu
Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění – o tom, že má hostům skutečně co nabídnout, svědčí i to, že pro vás sestavil menu o 11 chodech.
Simon Guest začal svou cestu ve 14 letech jako pomocný řezník, chlapec jen na mytí nádobí a občasnou pomoc s přípravou masa. V 16 letech začal chodit na Birmigham College of Food ve svém rodném městě a brzy mu byla nabídnuta práce v Le Petit Blanc, kde se velmi rychle vypracoval do vyšší pozice. Majitel Raymon Blanc ho poslal do Francie, kde pracoval po dobu 2 let po celé zemi – od domácí kuchyně až po restaurace se dvěma michelinskými hvězdami. Poté se vrátil do Anglie, kde se chopil příležitosti pracovat ve velké společnosti a naučit se vést tým a trénovat nové kuchaře. Brzy se stal hlavním company trainer pro celou společnost a cestoval po celé Anglii, aby vyučil začínající kuchaře v této společnosti. O pár let později se rozhodl hledat místo, kde by mohl plně využít svou vášeň pro vaření. Tím místem byla Ostrava. |
„Velmi příjemná obsluha, která všechna jídla představila. Skvělý přístup kuchaře, který se přišel představit a poté donesl závěrečný chod a rozloučil se. Restaurace má krásné prostředí. Líbí se mi i příběh kuchaře. Nakonec hodnotím to nejlepší, a to bylo jídlo. Jedním slovem: F-A-M-Ó-Z-N-Í! Doporučuji!“ (David, 8/2022)
Maso, mořské plody i dezerty
Těšte se na vybrané lahůdky od krémové cibulačky přes mořského vlka a panenku sous vide až po dezerty (trio dezertů společné pro oba, petit four pro každého zvlášť). Ochutnáte například hovězí carpaccio, tygří krevetku, hříbkové risotto nebo baileys crème brûlée a pomerančový čokoládový fondant.
Pokud chcete zážitek dovést k dokonalosti, nabízí se varianta s luxusním vinným párováním. Každý chod doprovodí pečlivě vybrané víno, na závěr pak káva a ochucené brandy.
Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště.