Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krakonošův knoflík: Venkovní šifrovací hra pro celou rodinu

4,8 / 5 Unikněte do přírody Rokytnice nad Jizerou, Dolní náměstí (mapa) 25 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Krásné prostředí Ďáblického lesa a ve slunečném dní příjemné klima. Hezky připravená hra a dle…

Eliška
Hra určená pro všechny generace
Nenáročný terén v nízké nadmořské výšce
Lze hrát ve všech ročních obdobích
Varianty (1)
Hra určená pro všechny generace
Nenáročný terén v nízké nadmořské výšce
Lze hrát ve všech ročních obdobích

I Krakonoš – pán hor veliký, poztrácet někdy může knoflíky.

Užijte si s rodinou venkovní naučnou hru Krakonošův knoflík, která vás provede po blízkém okolí Rokytnice nad Jizerou. Je navržena tak, aby byla hratelná pro všechny generace a ve všech ročních obdobích. To znamená, že vede po schůdné cestě a v nižší nadmořské výšce. Trasa je dlouhá 2 km a strávíte na ní asi 1–2 hodiny.

Jedná se o šifrovací hru s lehkou obtížností. Na řešení úkolů se mohou podílet děti, které umí číst, psát a počítat, ale díky poutavému příběhu zaujme i předškolní děti, pro něž je připraveno několik snadnějších úkolů. Samostatné řešení šifer zvládají děti od dvanácti let, zamyslet se nad nimi ale budou muset i dospělí.

A jak že to bylo s tím Krakonošovým knoflíkem? Docela nedávno se pán krkonošských hor vydal na obhlídku rokytnického panství a přitom ztratil knoflík ze svého pláště. Teď je na vás a vašich dětech, abyste mu knoflík našli a vrátili. Povedou vás úkoly a mapa a herní aplikace vám bude měřit čas (hrát ale můžete i „na pohodu“, nikam se nehnat a prostě si hraní užít). 

Nahoru