Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitkový den s koňmi v Praze: péče o koníka, výcvik na jízdárně, vyjížďka v přírodě i občerstvení

4,8 / 5 JEZDECKÁ STÁJ FIDORKA z.s Praha - Kyje  (mapa) 64 prodejů

Přehled nabídky

4,8

Příjemná projížďka, koně jsou krásní a klidní. Měli jsme možnost je i nakrmit. Doporučuji!

Jan
Stáj se nachází v Praze
Vhodné pro děti už od 8 let
I pro skupinu 4 osob
Varianty (1)
Stáj se nachází v Praze
Vhodné pro děti už od 8 let
I pro skupinu 4 osob

Podkovy přinášejí štěstí. Tak vyrazte do stáje – tam budete zaručeně nejšťastnější!

Odmala jste sledovali Popelku s Juráškem a obdivovali jeho krásu? Všude slýcháte, že nejkrásnější pohled je z koňského sedla, ale zatím jste neměli příležitost pravdivost tohoto rčení prozkoumat? Tak čapněte dobrou náladu, dlouhé pohodlné kalhoty, boty s pevnou podrážkou, přidržte se hřívy a vyhoupněte se do sedla. V jezdecké stáji Fidorka vám zkušení jezdci ukážou, jak na to!

Tip: Ve dvou se to lépe táhne. A ve čtyřech se to nejlépe rajtute! Lekce se může konat v maximálním počtu čtyř jezdců. Můžete tak vyrazit i s kamarády nebo celou rodinkou, stačí si zakoupit jeden voucher pro každého.

Koně a všechno kolem nich

Že koňský svět není jen putování lesem a zdolávání překážek, o tom se přesvědčíte během 4 hodin nadupaných novými vědomostmi a zkušenostmi. Nejprve se seznámíte se základní péčí, jako je kydání boxů a následné podestýlání. Nakouknete pod pokličku žlabů a dozvíte se, na čem si koně kromě sena rádi smlsnou.

Pak už se vrhnete k samotnému koníkovi. Před jízdou jej společně s lektory vyčistíte, ukážete si, jak se kůň sedlá a uzdí. Jakmile je připraven k jízdě, stačí vložit nohu do třmenu a vyhoupnout se do sedla.

Jízda je vedená zkušenými jezdci, pod jejichž taktovkou si vyzkoušíte krok i klus. Osvojíte si jezdecké základy, jako je správný sed a pobízení. Po výuce na jízdárně se podíváte také do přírody, čeká vás hodinová procházka po lesích a loukách. Na závěr koníka odvedete do výběhu.

Super info: Postaráno tu bude nejen o vaši zábavu, ale také o spokojenost mlsných jazýčků. Těšit se můžete na občerstvení v podobě obložené masové a sýrové mísy s pečivem

Nahoru