Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax na jihu Čech: neomezený vstup do wellness i masáž a snídaně

4,2 / 5 Hotel Lucia Jižní Čechy (mapa) 584 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dagmar Pincova

Dobrý den jaká je otevírací doba welness o víkendu děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Dagmar, děkuji vám za dotaz. Provozní doba wellness centra je 14:00 – 20:45 hod., každý den :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Lenka Vlčková

A ještě bych se chtěla zeptat zda je příplatek za privátní welness

 Děkuji

Hotel Lucia

Ještě jednou dobrý večer, privátní Wellness je již důležité si dopředu zarezervovat a je to extra placená služba, kterou je nutné připlatit si na recepci. Pokud stojíte o privátní wellness, Váš pobyt se stane bezpochyby nezapomenutelným. Přejeme příjemný večer, hotel Lucia.

Lenka Vlčková

Dobrý den,
Uvažujeme o koupi balíčku dámská jízda a chtěla bych se zeptat v jakém čase je možná návštěva kolagenaria a zda se musí nějak dopředu rezorvat.Plánujeme příjezd okolo 17h.
A ještě zda můžete doporučit restauraci v okolí ma večeři. DĚKUJI za odpověď

Hotel Lucia

Dobrý večer, dámská jízda je výborná volba. Kolagenárium lze navštívit od 10:00 hodin do 22:00 hodin. Není třeba rezervace dopředu. Stačí při příjezdu dle vašeho denního harmonogramu si Kolagenárium zamluvit, či přijít na recepci a zeptat se, zda je volné. Dámské jízdy jsou na našem hotelu oblíbené, pro noční music club Beseda, který se nachází pár metrů od hotelu. Dámy odjíždějí z hotelu odpočaté z Wellness centra a vytancované z klubu. Vřele doporučujeme tento balíček. S pozdravem hotel Lucia.

Lucie

Dobrý den, chtěli by jsme zakoupit romantický pobyt chápu dobře že welness bude jen pro nás 2 děkuji za odpověď.

Hotel Lucia

Dobrý večer, romantický pobyt je velice oblíbeným balíčkem v našem hotelu. Ve voucheru máte hrazené neomezené minuty vstupu do Wellness centra v době otevíracích hodin, to je vstup do veřejně otevřeného Wellness centra. Pro Privátní wellness, který je velmi žádaným pro nezapomenutelné zážitky ve dvou si termín rezervujte přímo na hotelové recepci. Hotel nabízí též romantický pobyt v pokoji Deluxe, kde můžete strávit pobyt i koupelí ve dvou přímo na vašem pokoji, který má v koupelně vanu. Přeji příjemný večer, hotel Lucia.

Jana

Dobrý den, je možné v hotelu uschovat vlastní kola?
Děkuji za odpověď

Hotel Lucia

Dobrý den, ano, na hotelu máme i kolárny. S pozdravem recepce.

Barbora Zemanová

Dobrý den, měla bych zájem o váš pobyt dámská jízda, ale byli by jsme 3 dámy, tak se chci zeptat, zda se bude ještě doplacet za 3 osobu? Vše je tam psáno pouze pro 2 osoby, děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, Barboro, děkuji za Váš dotaz. Nabídku Dámská jízda s wellness je možné zakoupit až pro 4 osoby, proto ve třech určitě vyrazit můžete. Stačí, když přesný počet lidí vyberete v objednávce a automaticky se vám vypočítá cena za pobyt. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dana

Dobrý den, po domluvě s vámi je jedno v kolik bychom přijeli a odjeli, nebo je stanovený čas v kolik hodin bychom měli pokoj opustit?
 Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, Dano, děkuji za Váš dotaz. Čas pro check-in je od 15:00 hod. Čas pro check-out je do 10:00. S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Janota

Dobrý den.Je možno vzít sebou pejska

Hotel Lucia

Dobrý den, psí miláčci jsou na hotelu vítáni. Cena za jednu noc je 400,–Kč za jedno zvířátko. S pozdravem recepce hotelu.

Jitka

Dobrý den,
pokud si koupím voucher „Dámská jízda s wellness“ na 1 noc, v kolik hodin je check-in a check-out? Při ubytování na 1 noc bude možné wellness využít pouze v den nástupu nebo i ráno před odjezdem?
Děkuji za info :-)

Hotel Lucia

Dobrý večer, těší nás Váš zájem o tolik atraktivní a oblíbenou dámskou jízdu. Chec-in je od 15:00 hodin a check- out 10:00 hodina. Pokud bude váš pokoj připraven již dříve, recepce vás ráda ubytuje i v dřívějších hodinách. Wellness centrum budete moci využít hned od první hodiny příjezdu až do 21:45 hodin téhož dne. Druhý den je otevřené od 10:00 hodiny, kdy máte check-out. Dámskou jízdu si můžete zakoupit v prodloužené variantě za velmi výhodnou cenu druhé noci. S pozdravem recepce hotelu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru