Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v luxusním resortu v polských Krkonoších: jídlo a neomezený wellness

Lake Hill Resort & Spa Krkonoše - Polsko (mapa) 2 462 prodejů

Hodnocení podniku Lake Hill Resort & Spa

4,5 1 288×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,6
92.938%
Personál 4,5
89.05%
Jídlo 4,5
90.704%
Wellness 4,1
82.478%
Volnočasové služby 4,3
85.048%
Lokalita 4,5
89.848%
Průběh rezervace 4,6
92.858%

Filtry
Recenze zákazníků

Moc hezký wellness s venkovním vyhřívaným bazénem, vířivkami a saunou.

Hodnoceno: 7. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Ochotný personál, výhled z restaurace, terasa s posezením

Přeplněné parkoviště

Hodnoceno: 25. října 2023
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Velké a dobře vybavené moderní pokoje, hezká lokalita, excelentní wellness. Velmi dobrý catering s bohatou nabídkou k snídaním a k večeřím (měli jsme polopenzi). Celkově spokojenost

Vše bylo ok

Hodnoceno: 17. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Skvělé jídlo a super personál.

Na tak velký hotel, malý wellness. Malý parkoviště pro velký auta.

Hodnoceno: 7. října 2023
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Lokalita, prostředí, přístup personálu, vybavení pokoje a bazén.

Dětská herna funguje na peníze což nebylo nikde uvedeno. Rušivé faktory z venčí (pořádána večerní akce ve venkovních prostorách a hráči při hraní fotbalu u resortu byli dost hluční).

Hodnoceno: 13. září 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Ochotný a milý personál.
Vynikající jídlo.

Přímo před balkony a naším pokojem byla nějaká akce.

Hodnoceno: 15. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Snídaně perfektní, fittness super

Dvě virivky nefunkční, pokoj s žádným výhledem

Hodnoceno: 14. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

pokoj, okolí

plný wellness

Hodnoceno: 3. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Pěkně vybavené pokoje, slušná úroveň stravovaání

Nevhodná lokalita pro pktivní návštěvníky, přímo u hlavní silnice, bez turistické dostupnosti, jezírko nejde ani obejít, jedná se o nádrž pivné vody, na kapacitu hotelu jsou velmi malé kapacity bazénu a vířivek ( ze dvou dnůbyla ještě polovička odstávka z důvodu havárie), v areálu chybí stezky pro pohyb ať už pěší nebo cyklistický

Hodnoceno: 3. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

území ničeho…

Hodnoceno: 20. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Vše bylo krásné, pokoj nádherný, jídla až až, výhled na jezero úžasný.

Postele neskutečně vržou, se stačí jen otočit… O dělání lásky nemůže být řeč 😃 a co se wellnes týče, je menší, ale my jsme vychytali málo lidí tím, že jsme šli brzo ráno.

Hodnoceno: 18. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Perfektni hotel, byli jsme se vsim spokojeni!

Hodnoceno: 17. července 2023
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

vsechno bylo na 100 procent, naprosta spokojnost, snidane 5 hvezd, restaurace na veceri 5 hvezd

nic, vse bylo skvele

Hodnoceno: 10. července 2023
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Krásné, čisté prostředí.

Hodnoceno: 8. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Vše bylo v pořádku. Krasné místo, ubytování, obsluha, můžeme doporučit.

Hodnoceno: 6. července 2023
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Úžasné koupání, výhledy na Sněžku z polské strany, moderní hotel, krásný pokoj, vše příjemné s krásným počasím, výborným jídlem. Děkujeme, rádi se někdy vrátíme.

Hodnoceno: 5. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Wellness úžasné – teplé bazény měly 32 stupňů plus!!! Vířivka okolo 37 odhadem !! Úžasné v počasí 20 stupňů a člověk vydrží 7 hodin denně ve wellness a je mu krásné.

Wellness dle ostatních recenzi je přeplněné ale my byli v týdnu v červnu a dalo se. Když je vikend tak asi narvané.

Měli jsme i pokoj v budově u wellness takže jsme nikam daleko nemuseli chodit.

Dokonce jsme dostali pokoj s balkonem s výhledem na jezero.

Pouze chybějící alergeny u snídaně 😢

Hodnoceno: 29. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Krásný moderní hotel v nádherném prostředí u jezera, pokoje čisté, postele pohodlné, na pokoji k dispozici káva, čaj, voda v lahvích, župany, přezůvky a osušky do wellness. Vynikající snídaně formou bufetu, velký výběr. Personál velice ochotný a milý, takže v tomto směru veliká spokojenost.

Jediná výtka je, že na tak velký hotelový komplex je velmi malý vnitřní i venkovní bazén, do vířivek jsme se vůbec nedostali, protože někteří neomalenci si je okupovali s lahví sektu pouze jen pro sebe , aniž by brali ohled i na ostatní hosty. Ve venkovním a vnitřním bazénu se nedalo plavat a relaxovat, jelikož tam byla hlava na hlavě a k tomu spousta ukřičených a skákajících dětí do vody, které si to očividně pletli s aquaparkem. Ale zahrada byla nádherná.

Hodnoceno: 27. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Kuchyně a víno skvělé

Pivo špatný, úklid pokoje trochu vaznul

Hodnoceno: 27. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness

Kapacita bazénu, vířivek versus počet klientů.

Hodnoceno: 27. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polské Krkonoše: luxusní resort s jídlem i wellness
Nahoru