Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krásy Třeboňska: ubytování v penzionu pro 2–4 osoby se snídaní

3,7 / 5 Penzion U Třeboňského kola Třeboň (mapa) 16 prodejů

Přehled nabídky

4,0

Vše bylo podle našich přestav

373marta
Ideální místo pro pěší i cykloturistiku
Termíny pobytů do dubna 2023
Nedaleko historického centra města
2 až 4 osoby • 3 až 8 dní (2 až 7 nocí)
Ideální místo pro pěší i cykloturistiku
Termíny pobytů do dubna 2023
Nedaleko historického centra města

Ideální plán na jaro? Dovolená v Třeboni!

Vyrazte za relaxací, nádhernou přírodou a klidem do jižních Čech! V lázeňském městě Třeboň vás přivítá penzion U Třeboňského kola, ve kterém strávíte několik pohodových dní. K dispozici jsou 2-, 3- i 4lůžkové pokoje, vyrazit tak můžete jak romanticky v páru, tak třeba s partou přátel. V nabídce jsou termíny do konce dubna 2023.

Penzion u centra města

Hlavu složíte v pokoji, který je jednoduše, ale účelně zařízený. K dispozici je TV a samozřejmě se tu připojíte na Wi‑Fi, abyste se mohli s přáteli dělit o své zážitky. Každý pokoj má vlastní koupelnu.V lednici v pokoji na vás bude čekat zásoba potravin na 3 denní pobyt pro zvolený počet osob. Připravené pro vás bude pečivo, uzeniny, sýr, marmeláda, máslo, paštika, mléko apod..

V každém pokoji pak je rychlovarná konvice s kávou a čajem. V penzionu jsou dvě společné kuchyně, které jsou plně vybavené spotřebiči (lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnka) a základním nádobím, a tak si tu můžete uvařit.Dobré vědět: Potraviny jsou připravené na 2 noci, pokud budete mít zakoupený delší pobyt, tak si můžete zásoby dokoupit v některém z blízkých obchodů. 

Nahoru