Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt se snídaní mezi zvířátky v rančerském karavanu, maringotce nebo chatce s možností vyjížďky na koních

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Ranč pod Skálou Třebívlice, z.s. České středohoří (mapa) 55 prodejů

Hodnocení podniku Ranč pod Skálou Třebívlice, z.s.

4,6 128×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků

Všude okolo koně a zvířátka, to je prostě nádhera.
Pohodový, příjemný a vstřícný personál, kdykoliv bylo něco třeba.

Hodnoceno: 22. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Věděli jsme do čeho jdeme, takže suchý záchod nás nepřekvapil. Oáza klidu, super na vyčištění hlavy. A tak…

Vše OK, jak je prezentováno.

Hodnoceno: 8. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce
Hodnoceno: 7. července 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Jeden z nejhezčích víkendů jaký jsme kdy s rodinou zažili. Úplně nejvíc TOP. Já plakala při loučení, dcera celou cestu domů. Vřele doporučuji. Určitě se ještě vrátíme🫶🏻😉

 Vyjádření podniku
Před rokem

Mockrát děkujeme za krásné hodnocení i Vaši milou návštěvu, bude nám velikým potěšením potkat se s vámi znovu :-)
PS: TOP selfie s Bořkem!

Hodnoceno: 12. června 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Maringotka, výhled z ní. Nádherná zvířata a příroda.

Sprcha venku na konci října.😊

Hodnoceno: 10. prosince 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu či chatce mezi zvířátky
Hodnoceno: 11. listopadu 2022
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Místo, kde se zastavil čas. Nádherné romantické prostředí v přírodě. Všude kolem krásná a spokojená zvířata. Pobyt v útulné maringotce vám zaručí soukromí, krásný výhled a celkově vše, co hledáte, ať už si chcete odpočinout od města, od práce nebo od lidí. Bonusem je ochotný a milý personál a v neposlední řadě vynikající snídaně.
Sem se určitě budeme rádi vracet!

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,
mockrát Vám děkujeme za milé hodnocení.
Budeme se těšit na opětovné shledání.

Hodnoceno: 24. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Hezké prostředí

Vzali jsme pobyt kvůli vnukovi, psali vhodné od 1 roku, vnukovi je 17 měsíců, přijeli jsme do chatky, která je bez elektřiny, bez postýlky, tu jsme naštěstí měli svou, využití pro takto malé dítě žádné, v chatce nedýchatelný vzduch, proto jsme se rozhodli nakonec tam ani nepřespat a po 3,5 hodinách jsme odjeli domů. Nerikam, že to bude pro někoho nebude záživné, ale s takto malým dítětem naprosto nevyhovujici, záchod je od chatky asi 200 m, upozorňuji že suchý a kuchyňka také..proto v noci jít udělat mléko, bez světla je blbé. Kazdopadne je na každém, aby to odzkoušel a věřím, že si to své příznivce najde. Kazdopadne by to chtělo více informací, aby lidé věděli do čeho jedou. Nebylo to málo peněz

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 8. září 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Nádherné místo. Moc doporučujeme a rádi se vrátíme ♥️

Hodnoceno: 1. září 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Na ranči bylo moc fajn příjemné prostředí moc mila pani majitelka
Příští rok určitě prijedeme znovu

Nemám co vytknout

Hodnoceno: 10. srpna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce
Hodnoceno: 2. srpna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu či chatce mezi zvířátky
Hodnoceno: 20. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Karavan byl super, zvířátka také. Paní i pán byli velmi milý, ochotní a vše nám ukázali a vysvětlili. Snídaně byla dobrá.

Zapáchající suché WC.

Hodnoceno: 9. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Klidné místo. Byli jsme tam sami. A to vyhledáváme. Majitelé příjemní.

Nestihli jsme si opéct buřty.. :-)

Hodnoceno: 30. června 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Nádherné a klidné prostředí. Majitelka i celý další kolektiv lidí okolo ranče, jsou moc milí lidé. Pobyt jsme si užili i přes nepřízeň počasí. Co hodně oceňuju, tak je přístup ke zvířatům. Pokud chcete na vyjížďku bez vodiče"otestují" si vás na jízdárně. Je vidět, že majitelům nejde jen o byznys, ale také o to, jak je zvířatům a lidem, kteří se na ranči ubytují. Jo a výborné snídaně!

Hodnoceno: 26. června 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Krásná lokalita, ideální na pobyt s dětmi. Veškeré vybavení je jednoduché a funkční. Uděláte si oheň, máte k dispozici kuchyňku, i jednoduchou sprchu a přitom jste v krásné přírodě a velmi udržovaném ranči. Velmi dobře zorganizované. Skvělá snídaně. Děkujeme, moc se nám to líbilo.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,
moc děkujeme za krásné hodnocení :-)
- Tým ranče

Hodnoceno: 16. května 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

Klídek a pohoda :-)

Hodnoceno: 17. dubna 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu, chatce či maringotce

krásné prostředí a milý personál určitě doporučuji pro milovníky koní a zvířat

Hodnoceno: 7. prosince 2021 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu i chatce mezi zvířátky

Asi jedno z nejlepších ubytování, kde jsme byli. Pobyt v karavanu v přírodě, bez televize a mezi zvířátky byl pro nás lepším relaxem a luxusem, než kdejaký wellness. Přesně to jsme potřebovali, utéct od reality a odpočinout si. Zvířátka byla všechna super a moc hodná, majitelky moc milé a snídaně od nich vynikající. Prostředí na nás působilo velice příjemně a klidně, byli jsme tam úplně sami, takže jsme si opravdu odpočinuli. Jediné co by mohlo někomu vadit, je nedostupnost sprchy mimo sezónu, ale myslím že to není nic co by člověk nedokázal přežít. Moc děkujeme za krásný zážitek a už se těšíme až znovu přijedeme!

Hodnoceno: 18. listopadu 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu i chatce mezi zvířátky

Místo, ze kterého si odnesete klid v duši a úsměv na rtech. Pobyt na jednu noc v karavanu byl dárkem pro dceru k 11. narozeninám, na místě jsme se domluvily i na projížďce na koni a procházce s lamou Bohouškem. Karavan byl útulný a vybavený, Milým a originálním bonusem karavanu je obsah boxů game a creative. Umístění v bezprostřední blízkosti minizoo i výběhu je třešničkou na dortu, kdy jindy lze pozorovat zvířata rovnou z postele po probuzení :-).

Určitě bych vypíchla i ranní donášku snídaně. Seděly jsme s dcerou v pergole, sledovaly pasoucí se koně v okolí zalitém sluncem a za doprovodu švitoření ptaků se cpaly müssli s jogurtem a hromadou ovoce, prostě nefalšovaná romantika :-).

Celý zážitek umocnilo naprosté soukromí, protože jsme byly na ranči takřka samy. Moc děkujeme vstřícnému personálu za skvělý pobyt, určitě se na toto místo rády vrátíme a negativním prudičům zde bych jen vzkázala: příběh, který si zapíšete do paměti v souvislosti s jakýmkoliv místem nebo zážitkem, je tvořen zejména ve vaší hlavě, na základě tzv. mindsetu. Nevědomky, ale zásadní mírou pak sami ovlivňujete Váš konečný dojem, Deklarované poznámky, že zvířata jsou chudáci a místo slouží pro business jsou hodně mimo a hlavním problémem jste byli možná spíše vy sami, než místo, na které jste přijeli. Na nás na ranči dýchala láska ke zvířatům a píle majitelky tak viditelně, že to ani nešlo přehlédnout.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Děkujeme! Takové hodnocení je vždy úžasná motivace. Mějte se krásně.

Hodnoceno: 30. září 2021
Hodnocená nabídka: Pobyt na ranči v karavanu či chatce mezi zvířátky
Nahoru