Tác indonéských specialit: krevety, ryba mahi-mahi, hovězí i kuřecí maso pro 3–4 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2023.
V ceně
Indonéský Tumpeng pro 3–4 osoby
Předkrm
- Bebek lumpia: farmářské kachní závitky s křupavou smaženou cibulkou a domácí karamelizovanou sójovou omáčkou s medem, tamarindem a zázvorem, 2 ks (cca 120 g)
Degustační tác
- Saláty:
- Lawar: balijský salát s kuřecím masem, 60 g
- Gado-gado: salát z vařené zeleniny s tofu, tempehem a arašídovou omáčkou, 60 g
- Vege:
- Telur balado: vejce natvrdo marinované v omáčce balado, 2 ks
- Tempeh goreng: smažený tempeh, 150 g
- Mořské plody:
- Udang goreng sambal: tygří krevety v pikantní omáčce sambal, 3 ks
- Ikan tempura: kousky ryby mahi-mahi v tempuře se sweet chilli omáčkou, 150 g
- Maso:
- Sate blora: farmářské kuřecí špízy marinované v kokosovém mléce, 3 špízy
- Rendang sapi: hovězí maso v sumaterské kokosové omáčce, 200 g
- Bebek menyatnyat: farmářské kachní prso v krémové kokosové omáčce s šalotkou, koriandrem, pepřem, hřebíčkem a bobkovým listem, 200 g
- Omáčky:
- Sambal: pikantní indonéská omáčka, 60 g
- Saus kacang: arašídová omáčka, 60 g
- Příloha:
- Nasi kuning: speciální žlutá rýže, 450 g
- Kerupuk: krevetové lupínky, 6 ks
Rezervace: Alespoň 24 hodin předem online (do poznámky uveďte název a kód voucheru).
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit minimálně 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kužel mezi tvary vítězí na plné čáře: a to jak na poli aerodynamiky, tak v gastronomii.
Vydejte se na gurmánský výlet za exotikou – indonéský master chef Faarudin Wau pro vás připravil opravdu wow menu: v restauraci & kavárně Garuda u Strossmayerova náměstí se vám v plné parádě předvede slavnostní Tumpeng. O co se jedná? Efektní degustační tác s mohylou rýže v obležení mnoha lahůdek.
A čeká vás opravdu bohatá indonéská hostina, takže ke stolu usedněte klidně ve čtyřech. Těšte se na farmářské kuře i kachnu, hovězí maso a velké tygří krevety, ale také na vegetariánské speciality s tofu a tempehem či rybu mahi-mahi.
Že některé názvy (nebo většinu) slyšíte poprvé? Není divu, ale číšníci vás jednotlivými chody provedou, odtajní tajuplná jména a doporučí, co se k čemu hodí. Přidají i tipy z nápojového lístku: zkuste čajové směsi, čerstvé ovocné šťávy a na závěr indonéskou kávu.